Vi avslutter sesongen i Bergen.

Sesongen er allerede avgjort for de fire klubbene som kjempet om edelt metall i Toppserien, Brann er seriemester, vi blir nummer to og klarte målet om Champions League-plass, Rosenborg blir nummer tre, og cupfinalist Stabæk får fjerdeplassen.

På søndag møter vi et Brann-lag som kun har tapt en kamp hele sesongen. Sist oppgjør mellom lagene endte med et knepent tap på Intility.

Vi har hatt stigende form i sluttspillet, og siden åpningskampen i sluttspillet mot Brann har vi slått Rosenborg 2-0 hjemme, og 1-0 borte, samt knust Stabæk 6-0 hjemme, og 5-0 borte. Det er altså et Vålerenga-lag fulle av selvtillit som ankommer Brann Stadion (*Stemmemyren).

Vi har hatt en stigende kurve i høst og skal gå ut å spille en positiv og offensiv fotball som vi alltid ønsker å gjøre, forteller Nils Lexerød før søndagens kamp.

Kampstart er kl. 13 på søndag og sendes på NRK.

Er du i Bergen? Billetter finner du her.

Denne saken handler omA-LAGET,