Det ender uavgjort i årets siste kamp.

Det var Brann som startet best, og de klarte med sitt høye press å stresse oss i så stor grad at vi ikke fikk satt spillet vårt, men etter de første femten kom vi mer inn i kampen. Det er allikevel Brann som kommer til flest sjanser og som også får det første målet.

Branns Nora Eide Lie mottar ballen etter at Bergenserne vinner ballen lagt inne på vår banehalvdel, deretter legger hun ballen i lengste hjørne fra 17 meter, utagbart for Tompkins.

Scoringen gjør at Brann leder til pause.

I 2. omgang går vi ut med masse energi, og det tar kun fire minutter før utligningen kommer. Elise Thorsnes med fint forarbeid før hun finner Janni Thomsen som tar med seg ballen langs sin høyreside, hun slår inn, ballen havner i utgangspunktet litt bak Karina Sævik som på kreativt vis flikker ballen i mål med hælen!

Etter 55 minutter får Branns Ingrid Stenvik sitt andre gule kort som gjør at Brann må spille med ti spillere på banen. Kun ti minutter senere får Andrine Tomter også sitt andre gule, som fører til at det spilles ti mot ti resten av kampen.

Både vi og Brann er nære på å ta ledelsen, men det blir ingen flere mål og kampen ender med poengdeling.

Vi stilte med følgende lag:

Jalen Tompkins – Andrine Tomter (utvist 68)– Camilla Huseby – Ingebjørg Sigurdardottir – Janni Thomsen – Ylinn Tennebø  – Dejana Stefanovic – Thea Bjelde – Olaug Tvedten (Stine Brekken 76`) – Elise Thorsnes (Mawa Sesay 86`) – Karina Sævik.

Høydepunkter:

Denne saken handler omA-LAGET,