Spissen med 201 scoringer i Toppserien har re-signert for to nye år i kongeblått.

Elise er storfornøyd med å fortsette i klubben, og har klare mål for kommende sesong:

– Det føles veldig deilig å signere, jeg har aldri vært så rolig når jeg har skrevet under kontrakt. Jeg sikker på at Vålerenga er den beste plassen for meg å være. Vi har et trenerteam som har troen på meg, og jeg vet jeg kan få ut mitt beste i denne klubben.

– Jeg håper å score minst like mange mål som jeg har gjort her i tidligere sesonger, og har lyst til å fortsette å bidra med min erfaring og hjelpe de unge spillerne på laget. Jeg gleder meg veldig til Champions League, og har lyst til å ta tilbake tronen i norsk fotball.

«The double» hadde vært kult, forteller Thorsnes.

Elise Thorsnes står med 33 mål på 42 kamper, og ble toppscorer i Toppserien sist sesong etter å ha satt ballen i nettet hele 22 ganger!

Denne saken handler omA-LAGET,