Vålerenga har signert Felicia Rogic (29) på en kontrakt som strekker seg ut 2024.

Angrepsspilleren har mange år bak seg i Damallsvenskan, og spilte sist i Eskilstuna United DFF frem til kontrakten gikk ut 30.11.22.

Rogic, som har spilt i Damallsvenskan fra 2014 til nå forteller at hun gleder seg til å komme i gang.

– Jeg fikk et kjempegodt førsteinntrykk av klubben, og merket at jeg ble motivert med en gang jeg kom inn på stadion. Kjempegode fasiliteter, og det var inspirerende å høre måten klubben jobber med spillerne, det er mange nivåer opp og det var åpenbart for meg at jeg måtte ta denne utfordringen.

På spørsmål om hvorfor hun valgte Vålerenga svarer hun følgende.

– Jeg har pratet med trenerteamet, og de fortalte hvordan de ønsker å bruke meg i laget. Det viktigste for meg som spiller er å trives på fotballbanen, og jeg ser at jeg kan komplementere fotballen som Vålerenga ønsker å spille. Direkte og offensiv fotball, det er noe som trigger meg, forteller Rogic.

Sportssjef Steinar Pedersen er godt fornøyd med signeringen og beskriver Rogic som en spiller som tilfører laget erfaring og lederegenskaper.

– Hun er hurtig, initiativrik og kan bekle ulike offensive posisjoner. Vi gleder oss til å få Felicia på plass på nyåret, forteller Steinar.

Denne saken handler omA-LAGET,