Ni flotte år går mot slutten. Nå takker DNB av!

Fra 2013 og frem til sesongen 2021 var DNB Vålerengas generalpartner. I åtte år pryda DNBs logo fronten på den kongeblå drakta og viste stolt frem det gode samarbeidet.

Selv om de trappet ned på sponsoratet før 2022-sesongen var DNB likevel en av klubbens største og viktigste aktører, på tvers av hele klubben. Både bredde, samfunn, damer og herrer.

Etter ni fantastiske år takker DNB for seg, og daglig leder i Vålerenga Fotball Elite, Erik Espeseth kan se tilbake på en svært innholdsrik periode.

– Vi er svært takknemlige for partnerskapet vi har hatt med DNB over mange år. DNB har vært en aktiv partner, har brukt mye ressurser på aktivering, bidratt positivt til publikumsoppslutningen, og ikke minst vært svært lojale gjennom de siste to vanskelige årene med pandemi, sier Espeseth.

Daglig leder i Vålerenga Fotball, Harriet Rudd forteller at det har vært en glede å samarbeide med DNB, både rundt kvinnefotballen og barne- og ungdomsarbeidet.

– DNB er en aktør som er opptatt av å ta samfunnsansvar på alvor. De har gått i bresjen for å fremme kvinnefotballen og også vært opptatt av at barn og ungdom skal ha like muligheter til å delta uansett bakgrunn, sier Rudd

Markedsdirektør i DNB, Aina Lemoen Lunde forteller at de skal fortsette å heie fra tribunen.

– Vi er stolte av hva vi har fått til sammen med Vålerenga, og vi vil alltid være stolte av Vålerenga. Det har vært en glede å bidra til å fylle tribunene i ni år, og ikke minst, se klubben trygt igjennom pandemien. Ekstra glade er vi for å se at nå står sponsorene i kø – også for VIF Damer.

– Sammen har vi vært med å utvikle klubben og vi er stolte av at Vålerenga fortsetter det viktige arbeidet. Fremover skal vi heie fra tribunen, avslutter hun.

Denne saken handler omA-LAGET, BARN OG UNGDOM,