Den svenske J23 landslagspilleren har signert en toårskontrakt.

Midtbanespilleren som er født i 2000 debuterte i Damallsvenskan i 2018, og spilte sist i Eskilstuna United DFF frem til kontrakten gikk ut 30.11.22, etter at samtlige spillere ble fristilt grunnet økonomisk ubalanse.

Vickius, som har vært fast inventar på både J17 og J19, frem til hun i 2021 ble tatt opp på J23 landslaget ser frem til en ny utfordring:

– Det føles veldig bra å ha signert for Vålerenga, det kjennes ut som et rett steg for min karriere og jeg har fått et godt førsteinntrykk av klubben. Jeg ser veldig frem til å komme i gang, å få begynne å trene og å vinne matcher, forteller Linn.

Sportslig leder Steinar Pedersen forteller at vi nå har signert en solid defensiv midtbanespiller:

– Det var mange som var interesserte i å «få kloa» i Linn etter at hun ble fristilt fra kontrakten med Eskiltuna, så vi er selvsagt svært godt fornøyde med at hun valgte oss. Hun er en sentral midtbanespiller som ikke bare holder et høyt nivå, men som også har et stort potensialt som vi ønsker å hjelpe henne utvikle.

Vi ønsker Linn Vickius velkommen til Vålerenga!

Denne saken handler omA-LAGET,