Røa besøker Vallefeltet (KGB2) på lørdag kl. 13:00.

Årets første treningskamp står for tur og for den som ønsker å fylle lørdagen sin med litt norsk fotball igjen, er det bare å ta turen opp til Valle på lørdag.

KGB2 er banen nærmest Vallhall og det er mulig å overvære kampen fra motsatt side av innbytterbenkene. Langsiden langs benkene er holdt av til oppvarming for spillere.

Vi møter et Røa-lag som endte sist i fjorårets grunnspill uten å vinne en eneste kamp. De klarte allikevel å berge plassen i Toppserien gjennom to seiere, to uavgjort og tre tap i kvalifiseringssluttspillet.

Nils Lexerød forteller at det blir en kamp der store deler av troppen skal i aksjon.

– Det skal bli fint å se det vi har jobbet med på trening siden nyttår, i kamp. Vi kommer til å rullere mye, slik at hele troppen får mye spilletid. Felicia Rogic og Linn Vickius kommer til å være med, forutsatt at alt er bra med de etter å ha vært på samling med Svergie. De kommer tilbake nå de neste dagene. 

– Vi har spilt to treningskamper mot guttelag allerede, så det blir jo ikke første gang vi spiller elleve mot elleve, men nå blir det en kampsetting som er reel med en motstander fra Toppserien. Alle spillerne skal få kjenne hvordan det er å være i kampsituasjon før vi reiser til Marbella og møter Häcken og Hammarby, forteller Lexerød.

Denne saken handler omA-LAGET,