Vålerenga Fotball inviterer supportere og medlemmer i klubben til et informasjonsmøte torsdag 19. januar klokken 20.00, på Intility Arena.

Serikomiteen i Norges Fotballforbund har gått inn for at sluttspillet i Toppserien avvikles fra og med 2023. Styret i Vålerenga Fotball har sammen med Brann og Rosenborg gått i spissen for å skrinlegge sluttspillet og vi er svært fornøyde med at arbeidet nå ser ut til å være i mål. Se pressemelding her. Avviklingen av sluttspillet innebærer at det – som en overgangsordning – vil bli spilt trippelserie i de nærmeste sesongene. 

I forbindelse med innstilling ønsker styret å invitere alle som er engasjert i klubben til et informasjonsmøte for å gi litt mer utdypende informasjon om arbeidet med ny seriestruktur. Det vil også bli anledning til å stille spørsmål. I tillegg vil sportslig leder, Steinar Pedersen informere om status og sesongoppkjøringen for Kvinner A. 

Velkommen!

Denne saken handler omA-LAGET,