En jevn kamp der trønderne utlignet i siste spilleminutt.

Det var vi som startet som startet best. Felicia Rogic var et uromoment fra start, og dominerte Rosenborg-forsvaret med sin store fart. Etter 16 minutter tar vi ledelsen, Karina Sævik tar med seg ballen med brystet forbi en Rosenborg-spiller og får skutt fra skrått hold. Avslutningen ender nederst i venstre hjørne, utagbart for keeper.

Tre minutter senere dobler vi ledelsen, Felicia Rogic dribler og slår et perfekt innlegg inn til Sævik i boks som avslutter med ett touch!

Ett kvarter senere scorer vi igjen, men målet til Rogic blir avblåst for offside.Resten av omgangen har vi mye ball, og skaper en del halvsjanser.

I 2. omgang er det Rosenborg som starter best, og scorer etter 49 spilte minutter. Deretter blir vi utsatt for et stort Rosenborg-press det neste kvarteret, og de utligner til slutt etter et hjørnespark: Det blir «klabb og babb» i feltet og ballen detter ned hos en RBK-spiller som avslutter fra en meter, utakbart for Guro Pettersen.

Trønderne var også svært nære scoring like før hjørnesparket, men Ylinn Tennebø gjorde en strålende blokkering.

Etter 66 minutter tar vi ledelsen på nytt, vi slår dødball fra langt tilbake i banen, ballen ender hos Sævik, hun finter vekk to spillere og klinker ballen i mål via tverra! Hattrick for Sævik!

Deretter gjør begge lag en del bytter, og tempoet i kampen roer seg. I kampen siste spilleminutt utligner Rosenborg etter en avslutning innenfor 16-meteren. Ut ifra TV-bildene så ser det ut til at ballen går via en Vålerenga-spiller og deretter i bue over Guro Pettersen.

Kampen ender 3-3.

Lagoppstilling/tropp:

11’er:
Guro Pettersen
Janni Thomsen
Ingibjorg Sigurdardottir
Stine Ballisager
Andrine Tomter
Ylinn Tennebø
Stine Brekken
Thea Bjelde
Olaug Tvedten
Karina Sævik
Felicia Rogic

Innbyttere
Jalen Tompkins
Laura Guldbjerg Pedersen
Mari Nyhagen 
Linn Vickius
Mawa Sesay
Emma Iversen
Elise Thorsnes

Les også

Denne saken handler omA-LAGET,