Det er bare å vaska drakta, skjerfet og flagget nå – så er du klar! 

Skrevet av Espen Bjørneseth

Kryss av lørdag 25. mars i kalenderen med en gang. Da inviteres du til Intility Arena for å overvære seriestarten til Vålerenga Damer og du er hjertelig velkommen. 

Kjøp billetter her!

Kampen starter 16.45 og motstander er Arna-Bjørnar fra Bergen. Jentene ønsker seg din støtte fra tribunen og gleder seg til å vise deg hva de har trent på i vinter. 

Som alltid går jentene utpå der for å vinne kamper kampen og skal vi bli seriemestere er i år poeng tatt om våren like viktige som de man tar om høsten og det er naturligvis bra med en god start på seriespillet. Din støtte fra tribunen er med på å gi oss en god start.  

Nytt seriesystem 

Sammen med Brann og Rosenborg gikk vi sammen og laget et forslag til fotballtinget der den lite populære sluttspillmodellen ble vraket til fordel for trippel serie – altså slik at alle møtes innbyrdes tre ganger. Det var bred enighet om å bytte modell og dermed får vi igjen en sesong der alle kamper teller like mye for samtlige lag i Toppserien. Det er herlig! Antall serierunder er økt til 18 til 27. Vinneren av en sånn serie er en verdig seriemester.

Alle til Valle 

Vi håper at omlegging av serien, god fotball og fine opplevelser på Intility Arena vil bidra til at mange finner veien innenfor portene når Vålerenga spiller denne sesongen. Ta gjerne med en venn eller to for å introdusere dem til Vålerenga Damer.

Jentene har tatt mål av seg til å ta seriegullet hjem til Oslo etter at Bergen har hatt det på lån en stund og samtidig skal vi kvalifisere oss inn i Champions League og vinne cupen – så det det blir en sesong der du har mange muligheter til å se laget spille. De ivrigste har allerede kjøpt sesongkort og det er vi svært glade for. 

Fortsatt mulig å kjøpe sesongkort her!

Du får opplevelser som hjemmekamper mot Lyn, Lillestrøm, Brann og Rosenborg i kortet og du slipper å styre med å kjøpe billetter mer enn denne ene gangen. Vel verdt 1000 kroner spør du meg.  

Viktige datoer å merke seg på våren er Lillestrøm hjemme 3. mai, Lyn hjemme 14. mai, Rosenborg hjemme 27. mai og Brann hjemme 10. juni. Kjenner du det kribler etter å komme i gang? Klarer du nesten ikke vente? 

Alle i Vålerenga har det sånn nå, vi gleder oss!

Lørdag 25. mars 16.45 starter det. Jentene entrer matta i seriepremieren mot Arna-Bjørnar med deg på tribunen. Vi skal ha spennende, neglebitende opplevelser sammen, vi skal juble over scoringer og støtte laget høylytt sammen og vi skal tåle å tape sammen – for i enden av sesongen vinker seriegullet og det er dit vi skal. 

I år så tar vi alt.  

Denne saken handler omA-LAGET,