Vålerenga er en av klubbene, sammen med Tromsø og Jerv som åpner dørene for TV 2-seerne.

I den nye dokumentarserien «Måljegerne» følger vi noen av Norges fremste fotballspillere på og utenfor banen.

Utdrag fra TV2s pressemelding:

I Vålerenga møter vi en ambisiøs og sammensveiset spillergruppe. Kvinnefotballen i Norge er i medvind, og spillere som for kun få år siden tenkte at drømmen om å leve av å spille fotball var helt fjern, har nå fått drømmen oppfylt. Når vi møter dem i «Måljegerne», kjemper de om førsteplassen i Toppserien mot erkerivalen Brann – og målet er topp to for å være sikret Champions League-kvalifisering. Vi er også tett på når laget spiller det omdiskuterte sluttspillet i Toppserien, som ble boikottet av klubbens fans, Klanen. 

Olaug Tvedten er av spillere som har blitt fulgt tettest gjennom serien:

– Jeg synes det er sykt stas å få muligheten til å være med på en sånn serie. Og jeg tror det blir kult å få et ufiltrert innblikk i en toppklubb på damesiden. Det blir en annen vinkling enn man har sett tidligere i serier om damefotball, der jeg håper fokuset går bort fra de «negative» sidene om lite tilskuere og penger, og heller viser hvor kult det kan være å spille toppfotball som jente og hvor langt vi er kommet i Vålerengas damelag. Så håper jeg selvfølgelig at det kan være med på å løfte kvinnefotballen og interessen rundt Toppserien og Vålerenga Damer, forteller Olaug.

Andre Vålerenga-spillere som blir sentrale i serien er Guro Pettersen, Elise Thorsnes, Jalen Tompkins, Dejana «Decki» Stefanovic (nå i Brigthon) og Janni Thomsen.

«Måljegerne» ser du på TV 2 Play og TV 2 Zebra fra 10. april.

Pressemelding fra TV2

Denne saken handler omA-LAGET,