Riises Avaldsnes gjester Oslo øst lørdag.

Det ble spilt to serierunder før påska kom og gikk og nå begynner serien virkelig å rulle for alvor. Vi har hjemmekamp på lørdag og vi har hjemmekamp på onsdagen etter – før vi skal to ganger til Bergen for å spille der.

Onsdag er det kamp mot Stabæk, men vi skal la den ligge nå utover at du er hjertelig velkommen til å komme og se den. Avspark er 19.00.

Lørdag er det Avaldsnes som skal forsøke å fravriste Vålerenga poeng på det som omtales som en av de vanskeligste bortearenaene i hele kongeriket Norge. Vi ønsker Avaldsnes velkommen til oss – og lover å gjøre det så vanskelig som mulig for dem under kampen.

De to første serieomgangene ga Avaldsnes tap 4-0 borte mot LSK Kvinner og en noe overraskende seier hjemme 2-1 over Lyn.

Vi vant vår hjemmekamp 5-0 mot Arna-Bjørnar før vi spilte 3-3 mot Røa ute på vestkanten.

Det gir oss 3. plass på tabellen og Avaldsnes ligger på 6. plass før lørdagens kamp.

I fjor endte hjemmekampen mot dem hele 6-0 og borte vant vi 3-0, vi tar gjerne en reprise på de resultatene denne sesongen også.

Vi må tåle å være storfavoritter mot Avaldsnes og trenger alle poengene for å henge med Brann og Rosenborg. Begge står med full pott etter to serierunder.

Du kan hjelpe oss ved å støtte jentene fra tribunen og ta gjerne med en venn eller ti på kamp. At du er der og støtter jentene under kampen hjelper dem å ta ut de siste prosentene slik at de yter maksimalt. De elsker å spille for deg og får energi av at du er der – så kom på kampen

Billetter kjøper du her.

Kampen starter 16.45 og er en fin inngang på lørdagskvelden enten du skal male byen blå og rød etterpå eller hjem og kose deg der. Lørdagskvelden starter du sammen med oss.

Så da sees vi da, lørdag 16.45 – jentene gleder seg til å spille foran deg på tribunen.

Og du – før du reiser videre etter kampen kan du stikke innom kafeteriaen i hovedbygget – der treffer du spillerne. Ta en selfie med favorittspillerne dine og samler du på autografer er det en gylden mulighet da. Bruk den!

Velkommen til kamp på Intility Arena lørdag 16.45. Vi sees!

(Skrevet av Espen Bjørneseth)

Denne saken handler omA-LAGET,