En kamp der Bærumslaget startet best.

Stabæk hadde mye ball, og var flinke til å kombinere gjennom midten. Etter 21 minutter kom scoringen etter et flott angrep som ender med at Jönsson spiller tversover til Omarsdottir som avslutter fra ti meter. Tompkins har ikke sjans på å rekke over til motsatt side av målet. På dette tidspunktet hadde de allerede kommet til flere «halv-sjanser».

Scoringen fikk damene i kongeblått til å våkne, og vi tok over kampen. Vi triller mye rundt deres 16-meter og Thea Bjelde kommer til flere avslutningsforsøk fra distanse.

I andre omgang går vi ut i hundre og får en diskuterbar straffe kun tre minutter inn i omgangen etter at Tvedten blir felt av keeper. Elise Thorsnes scorer sikkert. Vi fortsetter å presse og Tennebø setter vår andre. Karina Sævik avslutter på volly, Stabæk redder på strek og returen ender opp hos Ylinn Tennebø som smeller ballen inn fra fem meter!

Thea Bjelde scorer vårt tredje. Denne er noe heldig. Ballen klareres ut etter corner, Bjelde smeller til men treffer ikke ballen helt rent og skyter ned i bakken. Ballen spretter uforutsigbart og sniker seg inn bak keeper.

I det syttiniende minutt kommer kampens siste. Det er Sævik som scorer på hodet etter et fint innlegg av Tomter. Ballen gir via keeper og sniker seg inn over linja.

Kampen ender 4-1!

Neste hjemmekamp spilles mot LSK kvinner 3. mai, billetter finner du her.

Før det møter vi Brann borte på søndag, billetter finner du her

Denne saken handler omA-LAGET,