Vi går inn i en ny uke på toppen av tabellen.

Vi startet kampen bra, trøkket til fra start og tok kontroll over kampen. Vi startet for øvrig med en svært offensiv oppstilling med Tvedten, Bjelde og Sævik på midtbanen. Vi var gode, alikevel så var det Brann som tok det første stikket.

Scoringen kommer etter dødball slått fra 30 meter, Tompkins går ut for å bokse, men bommer rett og slett på ballen. Alyssa Walker setter ballen i det åpne målet.

Fem minutter senere utligner vi! Sigurdardottir legger inn fra dypet, en serve som finner en fri Olaug Tvedten.  Hun demper ballen ned med kassa akkurat innenfor 16-metern og bruker det neste touchet på å klinke ballen inn i nettet! En vakker scoring!

Noen minutter senere er vi nære på å ta ledelsen ikke bare en, men to ganger.

Sævik kjører dribleshow innenfor Branns 16-meter, hun spiller til Tvedten som dessverre setter ballen like utenfor. Like etterpå så er Tennebø nære ved en avslutning fra fem meter, men får ikke nok trøkk i kula.

Resten av omgangen ser det ut som vi vil mest, og vi er nærmest scoring.

I 2. omgang så var det et Brann-lag som gikk ut i hundre de første minuttene, men etter hvert tok vi igjen over banespillet.

Thomsen var nære på å score direkte fra hjørnespark, men Brann har noen spillere på strek. Et kvarter senere prøver Thorsnes seg. Sævik finner Thorsnes i boks som får avsluttet, hun prøver å sette den i nærmeste, men keeper er raskt nede.

I det syttiniende minutt så tar Brann ledelsen. Tompkins forsøker å bokse ballen ut etter et hjørnespark, men er uheldig og slår den inn i eget mål via bakerste stolpe.

To minutter senere så utligner vi igjen. Vi slår en kort corner og Thea Bjelde får ballen utenfor 16-meteren. Hun klinker til og ballen går via en Brann-spiller og i nettet!

I det åttisjette minutt så tar vi ledelsen! Sigurdardottir slår langt opp på Thorsnes, hun header ned til Tvedten som avslutter kontant i lengste hjørne!

Det blir seiersmålet, og vi vinner i Bergen!

Dette gjør at vi for øyeblikket leder Toppserien, ett poeng foran Rosenborg på 2. plass.

Vår neste kamp spilles også i Bergen, borte mot Åsane.

Neste hjemmekamp er mot LSK kvinner 3. mai, billetter finner du her.

Denne saken handler omA-LAGET,