Full kontroll i Bergen.

Det var en kamp der vi var store favoritter, og vi kontrollerte spillet fra første minutt.

Vålerenga kommer til kampens to første muligheter, Olaug Tvedten avslutter midt på keeper og Elise Thorsnes flikker ballen like utenfor etter et bra innlegg av Thea Bjelde. Etter et kvarter kommer dagens første scoring.

Sævik dribler et par Åsane-spillere, legger ballen til rette og smeller til med venstrefoten. Ballen går via stolpen og i nettet.

Tre minutter senere setter Tvedten vår andre etter et hjørnespark slått hardt inn fra Janni Thomsen, ballen ender opp hos Tvedten som står rett foran mål, hun får en enkel jobb og setter ballen inn fra kloss hold.

Scoring nummer tre kommer på straffespark. Elise Thorsnes blir holdt i boks, får straffespark, tar den selv og scorer! Setter ballen til venstre, keeper går motsatt vei!

Åsane kommer til sin første sjanse rett før pause etter å ha slått en stikker mellom to av midtstopperne, men avslutningen fra skrått hold ender ganske midt på keeper.

2. omgang ser ganske lik ut som den første, vi har mye ball og dominerer spillet. Ballen er som regel på Åsane sin banehalvdel. Allikevel som merker man at det er et Vålerenga-lag som leder komfortabelt, og ikke jakter scoringer i like stor grad som i første omgang.

Etter 59 minutter kommer Åsane på en sjelden visitt fremover og får et billig straffespark etter dytt i rygg fra Janni Thomsen. Straffen settes forbi Tompkins og i mål.

Det blir ingen sluttspurt fra Åsane, og vi øker igjen ledelsen. Felicia Rogic scorer sitt første i toppserien! Et herlig innlegg av Janni Thomsen, Rogic setter den på førstetouch og i nettet fra 10 meter.

Kampen ender 1-4, og vi tar med oss 3 poeng hjem til Oslo øst.

Neste seriekamp spilles hjemme mot LSK Kvinner allerede på onsdag, billetter finner du her!

Denne saken handler omA-LAGET,