Den målfarlige dansken ble hentet til klubben i 2020, og har forlenget kontrakten frem til sommeren 2025.

Til TV2 sier hun følgende om kontrakt forlengelsen:

– Det føles godt. Det er noe jeg har tenkt på lenge, og jeg synes det er deilig endelig å få det på plass. Jeg gleder meg nå bare sinnssykt mye til to nye år. Jeg har utviklet meg masse i klubben, og ønsker å ta nye store skritt. Jeg tror Vålerenga gir meg den beste muligheten til dette.

– Vi skal oppnå store mål, og klubbens ambisjoner er å nå langt både i Champions League og Toppserien. Det er det jeg ønsker, jeg vil vinne medaljer og tror på at dette vil bli veldig bra.

Nils Lexerød forteller at denne re-signeringen sender et signal:

– Det betyr mye for oss, og jeg er selvfølgelig veldig glad for at Janni forlenger kontrakten. Det at en spiller på det nivået Janni er på velger å forlenge er et flott signal både for Vålerenga som klubb og også for Toppserien og for norsk fotball.

Du kan lese mer om hva Thomsen, Lexerød og Steinar Pedersen hadde å si om signeringen her

 

Denne saken handler omA-LAGET,