LSK ble trampa på gjennom 90 + 2`

Kampens to første muligheter kommer til oss, nærmere bestemt Felicia Rogic, men LSK-keepern henger godt med på begge avslutningsforsøkene. Vi tar ledelsen etter bare fire minutter og det er toppscorer Karina Sævik som gjør det!

Hjørnesparket slås inn av Andrine Tomter, ballen stusses og på bakerste står Sævik og plasserer ballen i nettet.

Vi er svært nære ved å øke ledelsen noen minutter senere. En presis corner fra Thomsen, kaptein Ballisager kommer flyvende inn i boks, men headingen går utenfor.

Etter 32 minutter dobler vi ledelsen, og scoringen kommer etter en av kampens mange hjørnespark:

Nok en bra corner fra Thomsen, ballen klareres, vi vinner andre-ballen og Rogic spiller til Tvedten som klinker ballen inn på volly!

Karina Sævik gjør som hun har gjort hele året, nemlig å drible alt og alle, hun kommer til flere sjanser og er nære ved å sette sitt andre fra kloss hold. Thomsen kommer seg løs flere ganger på sin høyreside, men det blir ikke flere scoringer og vi går til pause med 2-0.

I 2. omgang tar det ikke mange minuttene før vi scorer vårt tredje for kvelden. Det er Karina Sævik som gjør det igjen! Janni Thomsen legger ballen ut på hjørnet av 16, Sævik fyrer og smeller ballen inn utagbart til høyre for keeper.

Like etter må hun ut med det som ser ut som en skade i foten, inn kommer Stine Brekken. Hun trenger bare tre minutter på banen før hun setter ballen i nettet.

Scoringen kommer etter et bra hjørnespark slått av Thomsen (igjen), på bakerste stolpe står Stine Brekken og stanger ballen i mål!

Deretter gjør vi flere bytter, man skulle tro at det kom til å ta lufta ut av kampen men den gang ei, vi fortsetter å kjøre over Lillestrøm.

Tre minutter på overtid får LSK kvinner et trøstemål, og kampen ender 4-1.

Neste hjemmekamp spilles on en uke mot Røa, billetter finner du her

Før det spiller vi bortekamp mot Rosenborg på søndag.

 

Denne saken handler omA-LAGET,