Klare for kvartfinale.

Det var en kamp mot et lag fra divisjonen under, og kampbildet ble som forvnentet. Vålerenga dominerte og ballen var stort sett på AaFK Fortuna sin banehalvdel. Det betydde ikke at sunnmøringene ikke skulle komme til sjanser, laget i oransje klare faktisk å få med seg to scoringer, noe som ikke var nok ettersom damene i kongeblått scora fem!

  • 7` 1-0. Mål! Ylinn Tennebø klinker ballen i nettet fra 11 meter. Et fint angrep der Sævik spiller til Thomsen, som spiller ut til Tennebø. Hun forsøker først å sentre inn til Sævik som har rom inne i 16-meteren. Pasningsforsøket blir blokkert og Tennebø plukker opp 2. ballen selv.
  • 24` 1-1. AaFK Fortuna utligner. Ballisager sin klarering treffer en AaFK spiller og ballen går i bue over keeper og i nettet.
  • 33` 2-1. Vi tar ledelsen igjen! Andrine Tomter sitt hjørnespark skrur hele veien inn i mål!
  • 39` 3-1. Karina Sævik! Janni Thomsen trekker seg inn i banen og slår en kamuflert pasning gjennom til Sævik som plasserer ballen forbi keeper på lekkert vis.
  • 41` 4-1. Målene renner inn nå! Denne gangen er det Stine Brekken sin tur. Sigurdardottir slår en lekker bakromspasning og Brekken gjør ingen feil alene med keeper. En elegant chip og ballen sitter i nettet!
  • 62` 5-1. Olaug Tvedten fyrer på halv-spretten fra rundt 18 meter, ballen går via tverrliggeren og i nettet! Utakbart for keeper.
  • 73` 5-2. AaFK Fortuna reduserer.
  • 90` 5-2. Slutt.

Neste kamp spilles allerede på lørdag, borte mot Røa!

Denne saken handler omA-LAGET,