Olaug Tvedten har signert for to nye år med klubben!

Avtalen strekker seg frem til august 2025.

22-åringen som kom til Vålerenga sommeren 2021, og har denne sesongen etablert seg som en av Toppseriens beste spillere. 16 målpoeng på sesongens 16 Toppseriekamper er fasit, og midtbanespilleren fra Stord forteller at hun stortrives i klubben.

– Det føles sjukt deilig å signere, jeg har veldig tro på prosjektet og jeg stortrives i klubben. Jeg håper jo å vinne både serie- og cupgull i løpet av de neste årene, også har vi selvfølgelig en drøm om å gjøre det bra i Champions League. Jeg gleder meg til fortsettelsen forteller Tvedten.

Nils Lexerød trekker frem to grunner til at dette er en viktig re-signering.

– Det er viktig og bra for oss at Olaug signerer av to grunner. Den ene er at Olaug allerede er en god fotballspiller, men hun har også et stort utviklingspotensial. Hun kan bli en topp internasjonal spiller, og sammen med Olaug skal vi jobbe for at hun får ut potensialet sitt.

– Den andre grunnen er at en slik signering sender et sterkt signal om at spillere ser på det å spille i Vålerenga som et godt sted å utvikle seg, og et attraktivt sted å være. Vi har ambisiøse mål som et lag, og er opptatt av at enkeltspillere skal utvikle seg i klubben, forteller Lexerød.

Sportsjef Steinar Pedersen er svært fornøyd.

– Dette er en svært viktig signering for klubben, hennes nåværende kvalitet og potensial for å utvikle seg videre gjør dette veldig riktig. Hun er ikke minst en veldig fin person som representerer klubben på en fantastisk måte, forteller Pedersen.

Denne saken handler omA-LAGET,