Røa hadde invitert til fest, men det var damene i blått som startet best.

Kampen startet i et nokså rolig tempo, før vi virkelig skrudde opp tempoet i banespillet. Røa forsvarte seg derimot svært godt veldig lenge, men til slutt kom baklengsmålet. Karina Sævik fyrte av fra rett utenfor sekstenmeteren, men ballen gikk via en Røa-forsvarer og rett i beina på spisspartner Felicia Rogic. Svensken var kontakt og satte enkelt inn 1-0.

I 2. omgang var det vi som fortsatte å kontrollere kampen frem til Andrine Tomter var uheldig og lagde straffespark. Straffen ble satt sikkert i mål. Etter dette fikk Røa ny energi og var mer med i kampen.

Vi tok ledelsen etter at Ingibjörg Sigurdardòttir fyrte fra distanse, keeper får en liten touch på ballen men ikke nok og ballen ender opp i nettet!

Røa utlignet like etterpå for andre gang. Røa avslutter fra langt hold, det ser ut som Guro Pettersen har kontroll, men ballen sklir ut av henda hennes og ballen triller over linja.

Etter dette presset vi for scoring men fikk ikke satt ballen i mål.

Sluttresultatet ble 2-2.

Denne saken handler omA-LAGET,