Vålerenga og LSK-Kvinner er enige om en overgang for den svenske angrepsspilleren.

Löfwenius har signert en kontrakt som strekker seg ut 2025.

En spiller med masse erfaring

Löfwenius gjorde sitt inntog i Toppserien tilbake i 2014, og har over 100 kamper i Toppserien for LSK Kvinner (84) og Lyn (26). Etter å ha spilt 8,5 sesonger for våre argeste rivaler ser den målfarlige spissen frem til en ny utfordring.

– Det føles kjempebra å signere for Vålerenga. Det er en klubb som holder på med mye spennende om dagen, og jeg er utrolig glad for for at jeg skal være en del av det Vålerenga bygger opp. Det var en «no-brainer» for meg å dra hit, og jeg tror folk i idrettsverden skjønner veldig god hvorfor jeg tok dette valget. Jeg opplever at man gjør utrolige mye riktig i denne klubben, måten man jobber med laget, spillere, og så trigges jeg av målene som er satt her. Det er noe jeg har veldig lyst til å være med på, forteller Löfwenius.

Sportssjef Steinar Pedersen er svært fornøyd med å få hentet den offensive spilleren.

– Vi så behovet for å få inn en spiller til i frontleddet nå som vi går en spennende høst i møte, med innspurt i Toppserien, NM og Champions League-kvalik. Da muligheten for å hente en spilles av Mimmis kaliber dukket opp, med hennes ferdigheter og personlighet var det klart at vi ønsket å hente henne til klubben.

– Hun representerer en voldsom intensitet i spillet sitt, bakroms trussel og har en vinnerskalle vi har vært på utkikk etter. Vi er veldig fornøyde med å få landet denne overgangen, forteller Pedersen.

Denne saken handler omA-LAGET,