Vi går en svært spennende høst i møte.

Denne uken trener enkelte av spillerne tilogmed fredag. Deretter har de en uke fri før samtlige spillere (med unntak av de som deltar i VM) samles igjen mandag 7. august. Da begynner oppkjøringen til høst-sesongen for fullt!

Fredag 11. august spiller vi treningskamp mot ØHIL kl. 14 på Intility. Lørdag 19. august krysser vi grensa for å spille treningskamp mot Rosengård, ikke i Malmö, men i Gøteborg. Kampen spilles på Åkeredsvallen, og er åpen for publikum. Kampstart kl. 16.

Første seriekamp etter ferien spilles hjemme mot Åsane lørdag 26. august, deretter skal det spilles kvartfinale i cupen mot Røa, hjemme på Intility onsdag 30. august.

6. september er det tid for Champions League kvalifisering, der vi møter FC Minsk i semifinalen. Kvalifiseringsformatet er altså en miniturnering, der semifinaler, bronsjefinale og finale spilles på vår hjemmebane. Kampene spilles 6. og 9. september. Billettinformasjon kommer i løpet av neste uke. *Oppdatering, billettsalget starter 8. august.

Deretter kommer LSK-Kvinner på besøk onsdag 13. september.

Billetter til våre hjemmekamper finner du her

Denne saken handler omA-LAGET,