Vålerenga og ØHIL er enige om en overgang for Emma Iversen.

Iversen har vært på utlån til Bærumsklubben siden juni, og melder nå permanent overgang.

– Der Emma er i sin utvikling nå så har hun behov for å spille kamper, og da er dette en fin anledning for å henne å gå til en klubb i 1. divisjon der hun får spilt regelmessig, forteller Steinar Pedersen.

Emma Iversen har vært i klubben siden hun var 13 år gammel, og ble i 2021 tatt opp i A-lagstroppen. 19-åringen som står med 9 Toppseriekamper for Vålerenga forteller at hun er takknemlig for tiden i klubben:

– Jeg har vokst opp i Vålerenga, alle vennene mine er herfra, jeg har tilbrakt mer tid på Valle enn jeg har gjort noe annet sted og jeg vil alltid føle at dette er mitt hjem. Jeg elsker laget, klanen, fansen, stadion og alt i denne klubben. Jeg vil alltid være takknemlig alt jeg har fått oppleve, og for det menneskene i klubben har gjort for meg.

– Jeg drømmer om å nå langt, og da trenger jeg mer spilletid på et høyere nivå. Jeg har spilt i 2. div (med rekrutt) siden jeg var 14 år, og nå er tiden inne for en forandring. I ØHIL så skal jeg spille for trenere som var i Vålerenga tidligere, som kjenner meg godt og som vet hvordan de skal få det beste ut av meg. Det blir veldig spennende. Vålerenga vil for alltid være en del av meg og jeg kommer tilbake. Takk for alt, forteller Iversen.

Denne saken handler omA-LAGET,