Å være en del av Vålerenga Fotballs frivillighetskorps gir deg ikke bare meningsfulle oppgaver på hjemmekamper – det kan gi deg venner for livet.

Alle som kommer på damekamp skal føle at de er velkomne, at de blir tatt godt imot og får den informasjonen de trenger. I fjor ble vi kåret til Årets arrangør i Toppserien, mye takket være det gode felleskapet blant våre frivillige.

Frivillighetskorpset vårt består av en stor variasjon av engasjerte mennesker. Den yngste er ennå ikke myndig, mens den eldste har passert pensjonistalderen. Felles for de alle er at de ønsker å bidra til fellesskapet som vi har i Vålerenga.

Som frivillig i Vålerenga Fotball blir man en del av noe større, vi har gjennom årene samlet en flott gjeng som har det gøy sammen og jobber mot et felles mål: Å skape Toppseriens beste kampopplevelse!

Det er duket for en svært spennende høst med Champions League-kvalifisering, gullkamp i Toppserien og jakten på nok et cupgull.

Vil du være med på reisen vår?

Send oss en e-post til fotball@vif.no hvor du forteller litt om deg selv så møtes vi for en prat.

En typisk kampdag for en tribunevert kan se slik ut:

  • Vi møtes i sofakroken inne på Intility Arena hvor vi får pølser, brus og kaffe. Her koser vi oss før vi får utdelt en vertskapsvest og går ut på tribunen. Der starter noen som billettører, mens de fleste er tribuneverter som tar imot publikum med et smil. Vi ser på kampen, samtidig som vi passer på at publikum har det bra. Etter kampen hjelper vi til med å rydde tribunen før vi er ferdige.

I tillegg har vi oppgaver som:

Å ta imot spillere og dommere, medievert, ansvar for ballhentere/maskoter, være med å klargjøre stadion, og mye mer. Kanskje du har kompetanse innenfor et fagfelt der vi trenger å forsterke oss?

Det første skrittet mot å bli en del av Vålerenga-familien er å sende oss en e-post på fotball@vif.no.

Håper vi sees!

Denne saken handler omA-LAGET,