Foran 1367 tilskuere var det et Vålerenga-lag som tok kontroll fra start.

Billettinformasjon nederst i artikkelen.

Vi tok ledelsen etter kun åtte minutter:

Tvedten får ballen utenfor 16-meteren og går rett mot mål. Hun fyrer av et skudd som reddes av keeper, men returen går i beina på Sævik. Hun forsøker seg, men nok en redning fra Minsks målvakt. Denne ganen går returen mot Löfwenius som står helt alene på femmeteren og smeller ballen i mål!

Vi er nære ved å doble ledelsen ikke lenge etterpå.

Sævik drar seg oppover langs høyrekanten og legger inn mot Tvedten. Det heades unna, men Sævik får et nytt forsøk og denne blir det en avslutning fra spissen. Ballen ender like over tverrliggeren.

Etter tjuefire minutter må Janni Thomsen ut med skade og Elise Thorsnes kommer inn og spiller midtstopper! Vi flytter altså Ylinn Tennebø over til høyre vingback, og Selma Pettersen opp på venstre vingback.

Etter 40 minutter får Minsk et enkelt straffespark som de setter i mål. Tre minutter tar vi igjen ledelsen!

Karina Sævik scorer etter et flott innlegg fra Selma Pettersen! Først er det Löfweneus som går i duellen, ballen går over henne og på bakerste stolpe venter Sævik og setter ballen kontant i mål!

I 2. omgang er vi fortsatt det beste laget og vi er nære ved å score vårt tredje. Löfwenius kommer seg nesten alene gjennom etter hun blir spilt opp av Vickius. Hun tar med seg ballen og kommer inn i boksen før hun prøver å skyte, men Minsk får akkurat avverget i tide.

Kovacks er også nære ved å score på dødball, men ballen går like utenfor.

Det må nevnes at Karina Sævik sendte «så og si» samtlige utespillere til pølseboden minst en gang i løpet av kampen, makan til dribleshow er det lenge siden vi har sett her på Oslo øst.

Vi scorer igjen etter 82 minutter. Löfweneus rykker forbi forsvaret på høyresida spiller 45* ut til Ylinn Tennebø som setter ballen enkelt inn i det åpne målet!

Vi vinner til slutt 1-3!

Gruppefinalen spilles mot Celtic, lørdag kl. 20. Billetter finner du her!

BILLETTINFO

  • Vålerenga-supportere og sesongkortholdere benytter inngang 10
  • Celtic supportere benytter inngang 7
  • Nøytrale benytter inngang 9
  • Det er fritt setevalg
  • Billetter selges også i døra v/inngang 10, men vi anbefaler å kjøpe på forhånd
  • Barn u/6 år har gratis inngang
  • Handicap/ledsager – Kontakt fredrik.bergo@vif.no for spørsmål

Billetter finner du her!

Denne saken handler omA-LAGET,