En sen utligning ødelegger kvelden.

Vi tok ledelsen etter 14 minutter.

Tennebø har bra driv ute på høyrekanten og får etterhvert spilt inn til Sævik som avslutter. En LSK-spiller kommer i veien og får blokkert, Tvedten plukker opp 2. ballen og får lirka den forbi keeper.

Mimmi Löfwenius scorer kampens andre. Scoringen skjer etter at hun blir spilt fri i bakrom av Thea Bjelde. Keeper redder den første avslutningen, Mimmi plukker selv om returen og scorer. Feiringa står i stil og det er vakre bilder når hun peker på Vålerenga-logoen med en trist LSK gjeng i bakgrunnen.

I 2. omgang tar det ikke lang tid før LSK reduserer på dødball.

På stillingen 2-1 er LSK svært farlige i en ti minutters-periode. Før vi igjen tar over banespillet.

Tre minutter på overtid utligner LSK og det ender 2-2.

Les også

Denne saken handler omA-LAGET,