Det er duket for Champions League play-off mot den spanske storklubben på Intility Arena.

Hjemmekampen spilles 18. oktober kl. 19:30. Før det møtes lagene i Madrid 11. oktober kl. 20:00 (sendes på VG+).

Vinneren etter de to oppgjørene er klare for gruppespillet i Champions League.

Kjøp billetter til hjemmekampen her!

Sesongkort hos Vålerenga Damer gir gyldig adgang også til denne kampen.

OBOS er kampsponsor

Vår samarbeidspartner OBOS er kampsponsor og spanderer 500 billetter for barne – og ungdomslag! Ønsker du å ta med laget ditt på kamp? Fyll ut dette skjemaet på denne linken så blir du kontaktet av Vålerenga Fotball.

For deg med sesongkort hos Vålerenga Elite, Østblokka + og medlemskap i Klanen

Dersom du har sesongkort hos herrelaget, har Østblokka+ eller har medlemskap i Klanen får du 50% avslag på ordinær pris. Det vil si at inngangsbilletten til kampen kun koster 60 kr. Bruk kode: enga1913 for å få supporter-rabatten. Gyldig medlemskap/sesongkort vil bli sjekket.

Generell billettinformasjon

  • Vålerenga-supportere, nøytrale og sesongkortholdere benytter inngang 10
  • Real Madrid supportere benytter inngang 7
  • Det er fritt setevalg
  • Billetter selges også i døra v/inngang 10 og 7, men vi anbefaler å kjøpe på forhånd
  • Barn u/6 år har gratis inngang
  • Handicap/ledsager – Kontakt fredrik.bergo@vif.no for spørsmål

Kjøp billetter til hjemmekampen her!

Real Madrid Femenino

Laget har en historie lik de fleste store navnene i Norge. De startet i 2014 som TACON (hvis akronymer betyr T (arbeid) A (mot) C (kunnskap) O (organisasjon) og N (synlighet). I 2016 tok de over lisensen til CD Canillas og spilte for første gang seniorfotball. I den første sesongen kom de på andreplass i Segunda Division (nivå 2) bak Madrid CFF. Begge klubbenes ambisjoner var å bli overtatt av Real Madrid, og etter TACONs opprykk til Primera Division i 2019, ble det klart at de vant dragkampen. Laget flyttet hjemmekampene sine til Real Madrids treningsfelt, og overtakelsen fant sted 1. juli året etter.

Klubbens historie er derfor særdeles tynn. Etter opprykket i 2019, endte TACON på 10. plass i 2020, mens det ble sølv, bronse og sølv de neste tre årene som Real Madrid. Den siste sølvmedaljen kom altså tidligere i år da de endte 10 poeng bak seriemester Barcelona. I Champions League har de deltatt bare to ganger tidligere. I 2021-22 slo de ut Manchester City i den andre kvalifiseringsrunden, endte på andreplass bak PSG i gruppespillet og tapte for Barcelona i kvartfinalen. Sist sesong slo de ut bl.a. Manchester City i den første kvalifiseringsrunden og Rosenborg i den andre. I gruppespillet endte de på tredjeplass bak PSG og Chelsea. Klubben har hatt noen danske og svenske spillere, men ingen norske.

Fakta om Real Madrid Femenino

Stiftet: 12. september 2014 som CD TACÓN (1. juli 2020 som Real Madrid Femenino)

Hjemmebane: Estadio Alfredo Di Stéfano (kapasitet: 6.000)

Meritter:

Ingen (2 andreplasser i Primera Division i 2021 og 2023)

Tapende cupfinalist 2023.

 

 

 

Denne saken handler omA-LAGET,