Seier over Arna-Bjørnar.

Gjestene får kampens første store mulighet. Tvedten skulle muligens fått et frispark i forkant men dommer vinker spiller videre. AB får masse rom å kontre på og det ender med en avslutning alene med keeper der Tompkins redder mesterlig.

Rogic kommer til vår første store mulighet etter 11 minutter. Löfwenius slår inn mot Sævik som akkurat ikke rekker fram, ballen ender til slutt opp hos Rogic som får avsluttet, men keeper er raskt ute og gjør seg stor.

Etter 25 minutter er vi igjen nære. Fine kombinasjoner ute på venstresiden gjør at Löfwenius får tatt med seg ballen inn i 16-meteren. Hun finner Sævik som kommer sprintene inn ved bakerste stolpe, hun får avslutta, men en AB spiller får kastet seg inn og blokkert. Scoringen kommer fem minutter senere.

Olaug Tvedten smeller ballen i lengste kryss fra hjørnet av 16-meteren!

Vi dobler ledelsen like etter. Tvedten og Arnesen kombinerer fint på høyresiden. Sistnevnte blir så klippet ned og får et frispark og det er det som fører til scoring. Frisparket er presist mot Tvedten som klinker ballen inn via keeper og i mål!

Fire minutter senere reduserer Arna-Bjørnar. Utlånte Mari Nyhagen drar med seg ballen på venstresiden inne i 16-meteren og legger inn mot foran mål. Der får Vilde Vedeler satt ballen forbi Tompkins og i mål.

I 2. omgang er det Arna-Bjørnar som starter best og reduserer igjen. Tompkins er langt ute for å klarere men bommer på ballen, Arna-Bjørnars høyrekant kan derfor føre ballen hele veien inn til det åpne målet og trille den inn.

Etter 59 minutter tar vi ledelsen nok en gang. Etter et hjørnespark ender ballen hos Sævik som slår inn i feltet, i lufta er det Sigurdardottir som svever høyest og får stanget ballen i nettet. Deretter scorer Arna-Bjørnar selvmål og vi kontrollerer seieren inn.

Neste kamp spilles borte mot Real Madrid.

Denne saken handler omA-LAGET,