Vi tar med oss et bra resultat hjem til Oslo øst.

Det ble en tøff start på kampen.

Etter tre minutter får Real Madrid slått inn fra sin venstreside og Tompkins seg nødt til å bokse utover. Hun får derimot ikke ballen langt unna, og den lander rett i beina på Zornoza på ti meter, og derfra sender hun ballen enkelt i nettet.

Deretter følger rundt 10 minutter med massivt Real Madrid-press.

Største muligheten kommer da Caicedo får avslutta fra spiss vinkel, men Tompkins redder.

Etter dette er vi mer med i kampen og Löfwenius er et konstant uromoment på topp.

Etter 26 minutter utligner vi! Tompkins slår langt, ballen stusses av en Real Madrid-spiller, og Rogic er sterk når hun får tak i ballen! Hun smeller til på halvspretten fra 15 meter, og treffer så godt at keeper akkurat ikke klarer å holde ballen ute av nettet!

Etter dette er det 10 jevne minutter før Real Madrids Signe Bruun er veldig nære og får fyrt av en avslutning som stryker stolpen.

Mimmi Löfwenius viser at hun kan være et angrep alene etter 42 minutter. Selma Pettersen slår langt, Mimmi løper vel 100 meter og knuser Real Madrid stopperen i skulder mot skulder duellen. Kommen nesten alene med keeper fra spiss vinkel, og keeper gjør en god redning

To minutter senere tar Real Madrid igjen ledelsen. Scoring etter hjørnespark, Gálvez frigjør seg og header ballen i lengste. Rett før pause har Thorsnes også en helt sinnsyk redning på strek.

2-1 til pause.

Kampbildet i 2. omgang er ganske likt som i første. Real Madrid har mest ball og vi er farlige på kontringer.

Etter 62 minutter kommer vi til en stor mulighet. Tvedten takler og ballen ender opp hos Löfwenius. Spissen slår en luke og løper fra midtstopperne men så er hun uheldig med avslutningen og plasserer ballen like utenfor målet.

Tompkins er for øvrig svært solid bakerst og fanger alt av distanse-skudd.

Vi står lenge med samme 11 og første bytte kommer ikke før i det 76 minutt, da er det målscorer Rogic som går ut, Stine Brekken kommer inn.

Etter 81 minutter smeller de hvitkledde ballen i tverra fra 16 meter, deretter får vi klarert.

Vi gjør et bytte til like før fulltid. Olaug Tvedten ut, Lina Klech inn.

Det blir ikke flere scoringer og vi har et bra utgangspunkt før returoppgjøret.

Den kampen spilles 18. oktober.

Billetter finner du her!!

Denne saken handler omA-LAGET,