Mye nesten for Vålerenga i kveld.

Vi starta best og kom til to gode muligheter før kvarteret var spilt, nærmest var Tvedten som traff metallet. Etter 29 minutter tok Real Madrid ledelsen og med det forsvant litt av «stinget» i angrepsspillet vårt.

I 2. omgang øker Real Madrid ledelsen. Vi er i ubalanse og blir hardt straffet av en kontring. Deretter er vi nære ved flere anledninger, Rogic og Thorsnes som etterhvert blir flytta opp som spiss har begge sine muligheter.

Fire minutter på overtid får Real Madrid en siste scoring. Vi mister ballen i eget forsvar og Real Madrids innbytter Castillo får ballen i bakrom, hun runder keeper og setter den sikkert i nettet.

Det er det siste som skjer og Real Madrid er med det klare for gruppespillet i UWCL.

Vi takker alle Vålerenga-supportere for støtten.

Denne saken handler omA-LAGET,