Søndag 22. oktober møter vi Lyn på bortebane.

Vi har møtt Lyn tre ganger tidligere i år. To ganger i serien: kampen på hjemmebane endte med 4-0 seier, deretter vant vi 2-0 da vi møtte laget fra Oslo vest på Ullevaal Stadion. I cupen så endte det 3-2 til oss etter at Thorsnes scora det avgjørende målet i 1. ekstraomgang.

På de 14 foregående kampene har hele 11 av 14 kamper endt med seier.

Vi møter et Lyn-lag som ligger på 7.plass i Toppserien. Per dags dato står vi med 52 poeng på 23 kamper og ligger på 2. plass, ett poeng bak Rosenborg.

Hent ut gratisbillett

Lyn er i det gavmilde hjørnet og vi har fått 100 gratisbilletter. Bruk koden: velkommen for å hente ut din billett!

Trykk på denne linken, og lim inn «velkommen» for å få tak i billettene

Kampstart er kl. 15.00.

Ankomst til Kringsjå

Området rundt Lyn sin hjemmebane er preget av mye bygging i studentbyen. Det gjør at ankomst er litt vanskeligere enn normalt og de anbefaler kollektivt.

Med kollektivt kommer du deg enklest frem med t-bane linje 5 mot Sognsvann. Gå av på stoppet Kringsjå, og følg veien gjennom studentbyen forbi Kiwi. Buss 25 går også nesten hele veien og tar deg til Kongleveien. Derfra er det ca. 10 minutter gange.

Om du må ta bilen er det begrenset med parkeringsmuligheter ved stadion, men det er mulig å parkere gratis ved Sognsvann (7 min gange). Det er også muligheter for å parkere på Norges Idrettshøgskole eller på SiO sin parkering, men begge steder er det mot parkeringsavgift.

Grunnet arbeidene i studentbyen vil det kun åpnes 1 inngang, den vil være ved siden av klubbhuset. Vålerenga-supportere er plassert lengst nord og må derfor gå bak tribunen for å komme til plassene.

 

Denne saken handler omA-LAGET,