På lørdag så kan i teorien Vålerenga bli seriemestere, dersom vi vinner vår kamp, og kampen mellom LSK Kvinner og Rosenborg ender uavgjort, men Nils Lexerød har ikke troa på at vi får en hjelpende hånd fra LSK Kvinner.

– For det første så tror jeg at Rosenborg kommer til å slå LSK, fordi Rosenborg er et bedre lag enn LSK. Derfor tror jeg at seriegullet kommer til å bli avgjort i Trondheim i neste serierunde.

– Vi kommer ikke til å ha noe fokus på resultatet i den kampen, fordi det påvirker ikke hva vi skal gjøre underveis i vår kamp uansett. Vi kan ikke bli seriemestere med uavgjort, så vi er nødt til å forholde oss til kampen som spilles her, og at vi skal vinne den, forteller Nils.

På spørsmål om hva slags kamp han forventer mot Bærumslaget svarer han følgende:

– Jeg forventer en kamp mot et godt organisert Stabæk-lag. De kommer til å ligge kompakt og prøve å utnytte de kontringsmulighetene de får. For vår del handler det mye om å angripe med en god balanse med laget, ha en riktig kombinasjon av tempo og tålmodighet i angrepsspillet. Vi tar med oss det som vi gjorde bra i kampen mot Brann i forholdet til press-spillet vår i 2. omgang, det skal vi jobbe for å få til fra start mot Stabæk, forteller Lexerød.

Billetter

  • Vålerenga-supportere og sesongkortholderebenytter inngang 10
  • Bortesupporterebenytter også inngang 10 og kjøper billett på felt 302 og 303
  • Skal du på gutta sin trening kl. 10? Det vil være mulig å kjøpe fysiske billetter fra en stand ved Østblokka.

Kampstart lørdag kl. 13.30!

Kjøp billetter her!

Denne saken handler omA-LAGET,