Årets siste seriekamp ender med tap.

Det var en kamp uten teoretisk betydning for vår del, da vi allerede har blitt kåret til seriemestere. Lexerød var tydelig på at målet med kampen var å gi oss selv best mulig forutsetninger før neste lørdags cupfinale.

Før kampen ble vi hyllet da Rosenborg sto æresvakt ved innmars.

Det var en førsteomgang uten særlig store begivenheter. Vi forsvarer oss i en 5-4-1 fra start der Rogic, en av to spisser, faller ned i midtbaneleddet.

Etter 30 minutter får vi vår første mulighet. Kaos foran RBK-boksen etter at Christensen spiller ballen rett i beina på Mimmi Löfwenius. Hun spiller ballen ut til Tvedten som legger inn, deretter forsøker både Rogic og Thomsen seg med en avslutning men begge blir blokkert. Etter dette er Tennebø nære med et hodestøt. Omgangens største mulighet kommer rett før pause.

Löfwenius får en gigantisk mulighet etter en tabbe fra Sørum! Kommer alene med keeper og får pirket ballen forbi Christensen, men er ikke nok fart i kula og en Rosenborg-spiller får plukket opp ballen før den rekker å gå over linja.

Oppsummert så har RBK mest ball, men vi skaper sjansene.

RBK for 2. omgangs første sjanse da de treffer stolpen som følge av en svak Vålerenga-klarering. 5 minutter senere er det Tompkins og Kovacs redder oss når Rosenborg for en dobbelmulighet.

Etter 55 minutter er det vår tur til skape en sjanse. Ballen heades inn i feltet igjen etter et frispark, tilslutt er det Brekken som får avslutta fra 7 meter, rett på keeper.

Rosenborg tar ledelsen etter 60 minutter, det er en avslutning som går via Sigurdardottir og setter Tompkins ut av spill. Deretter scorer trønderne to mål til der den ene er selvmål fra Kovacs.

Det ender 3-0 på Lerkendal.

Denne saken handler omA-LAGET,