Den tekniske midtbanespilleren har signert en kontrakt som strekker seg ut 2025.

Ronja kom til Vålerenga fra Nordstrand etter 2021-sesongen. Hun var en del av rekruttlaget/J19 gjennom fjoråret og har i år gradvis fått flere sjanser på A-laget, og har siden i sommer vært en fast del av troppen.

Debuten kom i cupens 1. runde da vi møtte Porsanger i mai, og Toppseriedebuten fikk hun 16. september. 17-åringen som i oktober ble tatt ut på J19-landslaget forteller følgende om tiden i kongeblått.

– Det er mye som har skjedd på kort tid, for ett halvt år siden så trente jeg med rekrutt og var der, og nå signerer jeg min første proffkontrakt. Det føles veldig deilig og riktig, og jeg har troa på at jeg kommer til å fortsette å utvikle meg her, forteller Arnesen.

Sportssjef Steinar Pedersen forteller at klubben gleder seg til fortsettelsen:

– Ronja har hatt en veldig fin utvikling nå og er en spennende ung spiller som kan bekle flere posisjoner, og kommer til å konkurrere som midtbanespiller. Vi har stor tro på at hun kommer til å ta steg hos oss. Hun har gode ferdigheter, er uredd i spillestilen og vi gleder oss til å fortsette å jobbe med Ronja, forteller Pedersen.

Denne saken handler omA-LAGET,