Lørdag 25. november kl. 16.15 møter vi serietoer Rosenborg til dyst om Kong Haralds pokal.

Vålerenga har allerede sikra seg seriegull og har muligheten til å ta «The double»! Vi forventer en sinnssyk bra kamp med god kok på tribunen.

Med Klanen i ryggen har vi lagt planer for en fantastisk helg!

Lille cupfinale-aften

Klanen og Vålerenga Vertshus inviterer til lille cupfinale-aften! Sleng deg med fredag 24. november klokken 19:00 for en eksklusiv live podcast med VPN, hvor vi vil diskutere alt fra røverhistorier, sesong oppsummering og hvordan status er før finalen. Det vil også være noen spennende overraskelser på lur! Kanskje det kommer noen fra trenerteamet…

Lenke til klanen sitt Facebook-arrengement 

Finaledagen

Klanen og Øst inviterer til cupfinale-frokost! Øst åpner klokken 12:00 og disker opp med egg og bacon frokost til alle som skal på Ullevål!
Det blir satt opp busser fra Øst til Ullevaal avreise 14:45!
En buss som kjører direkte til Ullevaal og en buss som kjører Øst – Vålerenga Vertshus – Bohemen – Ullevaal.
Etter kampen inviterer vi til sesongavslutning på Pokalen pub, her kommer samtlige spillere og støtteapparat etter banketten på Ullevaal er unnagjort.

Billetter til finalen

Vi er oppført som bortelag og Vålerenga-supporterne samles i i VG-svingen.

Billettpris er 100,- for barn og 200,- for voksen.

Kjøp ordinære billetter her!

Ønsker du å ta med laget ditt på kamp? NFF har opprettet et lagstilbud der billetten kun koster 25,- per person.

Kjøp lagstilbud-billetter her!

Billetter på langside, altså nøytrale billetter kjøpes her.

Jevne kamper mot trønderne

Sist oppgjør mellom lagene ble spilt 27. mai, den kampen endte 3-1 hjemme på Intility Arena. Bortekampen 7. mai endte 0-0, og kampen som ble spilt mellom lagene i pre-season endte 3-3.

I 2022 klarte vi å snu overtaket Rosenborg hadde over oss, og vant både hjemme og borte i Toppseriens sluttspill. Noe som resulterte i at vi kapra 2. plassen (Rosenborg endte på 3.plass), og fikk spille Champions League-kvalik denne høsten.

I år har begge lagene gjort det svært bra. Vi har allerede vunnet serien, og Rosenborg tok 2.plassen. Det er med andre ord Toppseriens to beste lag som møtes i cupfinalen.

Denne saken handler omA-LAGET,