I morgen møtes Norges to beste lag i cupfinalen.

– Det blir en skikkelig batalje mellom det som har vært Norges to beste lag denne sesongen. Det er to lag som kjenner hverandre godt og det har vært jevnt mellom oss de siste sesongene. Det blir det sikkert nå også, sier Vålerenga-trener Nils Lexerød til NFF.

Lexerød forteller videre at han gleder seg til publikumsfesten.

– Vi har Norges beste supportere og vi er veldig glade for den støtten vi får fra dem både på hjemme- og bortebane. Det betyr mye for oss å ha dem i ryggen.

For to uker siden feiret vi seriegullet med supporterne på hjemmebane.

– Det var veldig deilig å kjenne på at vi klarte å være det beste laget gjennom den lengste sesongen som noen gang er spilt i Toppserien. Mange hadde Rosenborg som favoritt til å ta gullet, men vi vippet dem ned fra førsteplassen helt mot slutten.

Nils Lexerød kom til klubben før 2022-sesongen etter flere år som landslagstrener. Han tok over et Vålerenga-lag som vant NM-gull to måneder tidligere, men som også var 17 poeng bak seriemester Sandviken i Toppserien.

– Jeg synes vi har klart å sette en tydelig retning på hvordan vi ønsker å spille. Vi har fått en veldig god kultur både i spillergruppa og i støtteapparatet. Måten vi trener og jobber på gjør at vi driver oss selv fremover hver dag.

– Klubben og spillerne har høye ambisjoner og da må det også være høye krav til jobben vi gjør. Det strekker vi oss mot hele tiden. Jeg har tro på at Vålerenga har enda mer i seg enn det vi har fått ut i år.

BILLETTER TIL FINALEN

Vi er oppført som bortelag og Vålerenga-supporterne samles i i VG-svingen.

Billettpris er 100,- for barn og 200,- for voksen.

Kjøp ordinære billetter her!

Ønsker du å ta med laget ditt på kamp? NFF har opprettet et lagstilbud der billetten kun koster 25,- per person.

Kjøp lagstilbud-billetter her!

Billetter på langside, altså nøytrale billetter kjøpes her.

 

 

Denne saken handler omA-LAGET,