Vi ga alt, men marginene var ikke på vår side i ettermiddag. Vi takker alle våre fantastiske supportere for støtten.

Det var en kamp der 1. omgang var jevn med sjanser til begge lag. Vi er presise i pasningspillet, men møter et Rosenborg-lag som er flinke i etablert og vanskelige å bryte gjennom. Tennebø er vel nærmest. En corner ender i returrommet, hun klinker til på volley. Godt treff, men går akkurat til side for mål. Löfwenius kommer til flere sjanser fra skrått hold.

RBK er også farlige, men da er Guro Pettersen god og redder det som kommer.

Mimmi Löfwenius pådro seg en skade i kneet like før pause under cupfinalen i ettermiddag, og ble sendt til sykehus for videre undersøkelser. Klubben kan ikke si noe mer på nåværende tidspunkt, men kommer tilbake med oppdatering etter alle nødvendige tester er gjort.

Etter 73 minutter får Rosenborg en svært billig straffe. Nautnes får et touch forbi Pettersen og går i bakken. Straffen settes i stolpen, returen ender i mål.

Etter dette hadde Sigurdardottir en heading i tverrhengeren. Like før slutt, fem minutter på overtid tror vi at Vålerenga har utlignet. Thea Bjelde kliner til med godfoten og får så godt treff man kan få! Rett i krysset fra 20 meter, dessverre blir målet annullert av VAR for en hårfin offiside på Sævik i forkant.

Det ender 1-0, og vi får sølv i NM.

Denne saken handler omA-LAGET,