Denne høsten har vi hatt besøk av de ansatte i Pareto Securities på Intility Arena.

Det var et solid oppmøte på første trening, og antallet økte ytterligere gang nummer to, da det var duket for en miniturnering og de ansatte har fått briljere med sine fotballferdigheter. Det var en vellykket ettermiddag på Valle med tente flomlys, engasjement og god stemning.

Siden i sommer, da samarbeidet ble inngått, har Pareto Securities spilt en betydelig rolle til å gi unge jenter muligheten til å utvikle seg som fotballspillere i Vålerenga Fotball. Klubben satser stort på kvinne- og jentefotball, og er veldig takknemlig for bidraget fra Pareto Securities.

– Vi er glade for å ha Pareto Securities med på laget. Det har vært en glede å låne bort Intility Arena til den fine gjengen fra Pareto, som også har imponert meg med fotballferdighetene sine, forteller Partneransvarlig Karine Nilsen.

Jeg gleder meg til flere treninger på nyåret, legger Karine til.

Da avtalen ble signert i sommer kunne Daglig leder i Pareto Securities, Christian Jomaas fortelle at «Fysisk aktivitet er viktig, og vi ser frem til samarbeidet med VIF og deres fokus på idrett for alle».

Samarbeidet har også til hensikt å involvere de ansatte i Pareto Securities, noe vi har fått til på Intility Arena, og som det skal bli mer av på nyåret.

Vi takker Pareto Securities for deres engasjement, og ser frem til fortsettelsen.

Christian Jomaas (t.v) og Vålerengas Rune Hansen (t.h)

Denne saken handler omA-LAGET,