Mimmi Löfwenius pådro seg en skade like før pause under cupfinalen på lørdag og måtte forlate banen på båre.

Videre undersøkelser viser at hun har pådratt seg en alvorlig kneskade med deriblant skade på korsbånd, som gjør at angrepsspilleren uteblir fra fotballbanen i minst ett år. Hun skal opereres i løpet av desember og vil bli ivaretatt av Vålerengas medisinske apparat.

29-åringen forteller følgende om skaden:

– Det er helt sykt kjipt, ikke så mye mer å si enn det. Nå ønsker jeg først og fremst å fokusere på rehabiliteringen, å bli bra, så får alt det andre komme senere. Jeg skal støtte laget med hele mitt hjerte og sjel fra sidelinja i tiden fremover.

Sportslig leder Steinar Pedersen forteller at Mimmi vil bli savnet på banen:

– Klubben står bak Mimmi og skal støtte henne 100% gjennom dette. Det er selvfølgelig veldig kjedelig at noe slik skulle skje. Mimmi er en fantastisk person å ha i spillergruppa og vil bli savnet på banen, vi vet hun kommer til å bidra positivt for Vålerenga til tross for skaden.

Denne saken handler omA-LAGET,