Samarbeidspartnere

GENERALPARTNERE

DNB har vært hele Vålerengas generalpartner siden sommeren 2013, men fra og med sesongen 2019 fikk Vålerenga Fotball (damer-A + bredde) sin egen avtale. DNB er svært aktive gjennom sitt engasjement i klubben, bla. med DNB cup og konseptet «jenter på kamp».

Coop Øst SA er landets største samvirkelag med over 350.000 medeiere og 110 butikker som er fordelt på kjedene Extra, Obs, Coop Prix, Coop Mega, Coop Marked og Obs Bygg. Coop er «litt ditt» og gjennom samarbeidet med Vålerenga fotball ønsker vi å bidra til at barn og unge har et sunt og trygt aktivitetstilbud i Oslo

TITTELPARTNERE

Møller Bil Etterstad er en av klubbens nærmeste naboer og en forhandler av bilmerket Škoda. De blir å finne på fremsiden av shortsen fra sesongen 2019 

Umbro er en av Norges aller beste klubbspesialister og har vært vår utstyrsleverandør siden 2016.

PREMIUMPARTNERE

NØKKELPARTNERE

NETTVERKSPARTNERE

 

1913-KLUBBEN

PARTNERE TOPPSERIEN

Bli samarbeidspartner

I Vålerenga Fotball jobber vi hver dag for å utjevne forskjeller og tilby like muligheter uavhengig kjønn, legning, etnisitet, religion og økonomisk bakgrunn. 

Ønsker din bedrift å ta del i, videreutvikle eller støtte klubbens arbeid? Som samarbeidspartner av Vålerenga Fotball får du tilgang til en rekke muligheter og aktiviteter som å:

  • Bygge merkevare
  • Få tilgang på opplevelser og nettverk
  • Vise samfunnsansvar

Vi har plass til flere samarbeidspartnere på laget!

Sjekk ut Partneblekka for mer informasjon om hvem vi er og hva vi tilbyr! Eller ta kontakt med markedsansvarlig Jens August Dalsegg på jens@vif.no eller 91676845 for en hyggelig prat!