Samarbeidspartnere

GENERALPARTNERE

DNB har vært hele Vålerengas generalpartner siden sommeren 2013, men fra og med sesongen 2019 fikk Vålerenga Fotball (damer-A + bredde) sin egen avtale. DNB er svært aktive gjennom sitt engasjement i klubben, bla. med DNB cup og konseptet «jenter på kamp».

Coop er Norges nest største dagligvareaktør med nesten 1,9 millioner medeiere og er en av landets største sponsorer. Coop har vært sponsor av breddelagene og damelaget til VIF siden 2018, men utvidet samarbeidet våren 2021 til å gjelde hele Vålerenga Fotball-familien. En viktig forutsetning for Coop er at avtalen skal ha et stort fokus på #likemuligheter for alle uavhengig av kjønn, etnisitet, legning eller økonomisk bakgrunn.

TITTELPARTNERE

Vi har hatt Nordens største boligbyggerlag i ryggen siden 2020 og skal ha det minst frem til 2023!

Møller Bil Etterstad er en av klubbens nærmeste naboer og en forhandler av bilmerket Škoda. De blir å finne på fremsiden av shortsen fra sesongen 2019 

Stena

Stena tilbyr et bredt spekter av avfallsløsninger, enten du trenger noe til din bedrift eller til hjemmet. De er også vår «miljøpartner» og leverer avfallsløsninger på Vallefeltet.

Thon Hotels er svært opptatt av like muligheter og sørger for de beste overnattingsmuligheter for våre spillere og trenere, samt bevertning og lokaler gjennom våre partnertreff.

Umbro er en av Norges aller beste klubbspesialister og har vært vår utstyrsleverandør siden 2016.

PREMIUMPARTNERE

NØKKELPARTNERE

NETTVERKSPARTNERE

 

1913-KLUBBEN

PARTNERE TOPPSERIEN

Bli samarbeidspartner

I Vålerenga Fotball jobber vi hver dag for å utjevne forskjeller og tilby like muligheter uavhengig kjønn, legning, etnisitet, religion og økonomisk bakgrunn. 

Ønsker din bedrift å ta del i, videreutvikle eller støtte klubbens arbeid? Som samarbeidspartner av Vålerenga Fotball får du tilgang til en rekke muligheter og aktiviteter som å:

  • Bygge merkevare
  • Få tilgang på opplevelser og nettverk
  • Vise samfunnsansvar

Vi har plass til flere samarbeidspartnere på laget!

Sjekk ut Partneblekka for mer informasjon om hvem vi er og hva vi tilbyr! Eller ta kontakt med markedsansvarlig Jens August Dalsegg på jens@vif.no eller 91676845 for en hyggelig prat!