Over 1 million av Norsk Tipping sine kunder er registrerte grasrotgivere og 4 742 av dem har angitt Vålerenga Fotball som sin grasrotmottaker. Vi er veldig takknemlige og stolte av å være en klubb dere ønsker å støtte. 

Norsk Tipping utbetaler grasrotmidler tre ganger i året, henholdsvis 1.januar, 1.mai og 1. september. Bare i mai i år ble det utbetalt over 206 millioner kroner til grasrotmottakere over hele landet. Grunnen til at denne fantastiske ordningen er mulig er fordi det er over 1 million av Norsk Tippings kunder som har registrert seg som grasrotgivere.

Totalt er det rundt to millioner nordmenn som deltar i ett eller flere spill hos Norsk Tipping i løpet av et år. Alle kan registrere en grasrotmottaker og det er over halvparten som har valgt dette.

Det er inntil syv prosent av innsatsen som går automatisk til den grasrotmottakeren spilleren ønsker å støtte – uten at det koster spilleren noe som helst! 7 % av innsatsen, uansett innsatt beløp, går altså direkte til mottaker.

Hva går støtten til?

Vålerenga Fotball ønsker å takke alle våre grasrotgivere! I perioden 1.1.18 – 1.9.18  har dere bidratt med 2 396 894 kr til oss. Dette utgjør en stor forskjell utdyper daglig leder Morten Grødahl i Vålerenga.

– Alle midlene som kommer inn via grasrota øremerkes breddefotballen i klubben, og for oss betyr det at vi i 2017 har kunnet bygge og rehabilitere baner for over 6 millioner kroner. Vi har planer om å bygge klubbhus også, og håper derfor at folk fortsatt ønsker å støtte oss i årene som kommer. Grasrotandelen betyr at vi fortsatt kan satse på og jobbe med talentutvikling for både gutter og jenter i de yngre avdelingene, forteller Grødahl.

Hvis du ikke har registrert deg som grasrotgiver, kan du gå inn her for å registrere Vålerenga Fotball som din grasrotmottaker.

Er du allerede grasrotgiver – Tusen takk!