Møller Bil Etterstad ŠKODA er klubbens nyeste samarbeidspartner!

Møller Bil Etterstad er Norges største forhandler av bilmerket ŠKODA og ligger i Grensenveien 67, en liten lissepasning fra Vallefeltet.

De går nå inn som gullpartner i Vålerenga Fotball og daglig leder Boye Evensen-Lie gleder seg stort over samarbeidet.

– Som nærmeste nabo av en så stor fotballklubb som Vålerenga Fotball er, ble det et naturlig valg for oss å inngå et samarbeid. Vi ser også veldig god match mellom klubbens og ŠKODAs profil, med folkelighet i sentrum.

En del av samarbeidet innebærer at logoen til bilforhandleren nå blir å finne på fronten av shortsen til damelaget de tre kommende årene. Det var ikke tilfeldig.

– Et avgjørende punkt for samarbeidet var klubbens satsing på kvinnefotballen. Vi gleder oss stort til å være en del av den spennende reisen jentene nå er inne i, utdyper Evensen-Lie

Det er naturligvis musikk i ørene til hovedtrener Monica Knudsen.

– Det er strålende nyheter at slike store aktører støtter oppom kvinnefotballen og bedrer rammebetingelsene. Det gjør at vi til syvende og sist kan prestere bedre på banen. (Saken fortsetter under videoen)

Markedsansvarlig Jens August Dalsegg følger opp Knudsens engasjement.

– Vi er kjempestolte over denne avtalen som også skal komme hele klubben til gode, forteller Dalsegg og utdyper at klubbens medlemmer og supportere skal kunne nyte godt av avtalen gjennom tilbud og kampanjer fra den nye samarbeidspartneren.

I første omgang gjennom et lanseringstilbud!

Lanseringstilbud

For å feire at samarbeidet nå er i gang har Møller Bil Etterstad sydd sammen et lanseringstilbud til alle Vålerengas medlemmer og supportere. Gratis vinterhjul, hengerfeste og 50% på dekkhotell er bare noe av det som inngår i de ulike tilbudene.

SE LANSERINGSTILBUDET HER

Ved kjøp av nye eller brukte biler vil det i tillegg bli gitt en kickback til Vålerenga – hvilket tilsier at hvis du kjøper bil hos Møller Bil Etterstad, så støtter du også klubben dersom du oppgir dette.

Bilmerket ŠKODA er en en av de mest kjøpte og kjørte bilene i landet og hos Møller Bil Etterstad får du hjelp med bilkjøp, forsikring eller finansiering i form av leasing og lån. På grunn av mange års erfaring på bedriftsmarkedet, er de vant til å finne gode løsninger skreddersydd både for bedrifter og privatpersoner. Fokuset er kundenes trygghet og gjøre bilholdet enkelt.

Fakta om Møller Bil Etterstad