Nedenfor følger en oversikt over alle samarbeidspartnere i alfabetisk rekkefølge.

Animer

Animer Animation Studio er et animasjonsstudio lokalisert i Oslo. På våre kontorer har vi høyt utdannete fagfolk innen manus, illustrasjon og animasjon som hjelper bedrifter med å lage animasjonsvideoer til både intern og ekstern bruk. Her kan du sjekke ut Animers ulike prosjekter og liker du det du ser – ta kontakt med stian@animer.no.

Snart får vi også vår egne animerte Vål’enga video!

ATG
ATG utfører alt innen maling og gulvbelegg og er en viktig samarbeidspartner for hele klubben. Så skal du eller bedriften legge gulv og eller male? Ta kontakt med en av disse to!

Kontaktpersoner gulv
Ivan Kandal, mobil: 412 67 140 Epost: ivan@atg.no

Kontaktpersoner maling
Ronny Johansen, mobil: 917 97 011 Epost: ronny@atg.no

Brenden & Co Gjenvinning

Vår gode avfallhåndteringsekspert forlenget nylig avtalen og tilbyr alt du trenger til å håndtere avfall eller gjennomføre vårdugnaden hjemme eller i borettslaget. Alle i og rundt Vålerenga får rabatt og hele tilbudet finner du her!

City Security

Er et lokalt vaktselskap i Oslo og er en av våre nyeste samarbeidspartnere. De har et bredt spekter av tjenester og vil blant annet stå for sikkerheten på våre aktuelle hjemmekamper. Ta kontakt med Anders Ellefsen på ellefsen@citysecurity.no dersom du har behov for vektere på ditt arrangement.

Coca-Cola
Den tradisjonsrike drikkeleverandøren leverer mineralvann til våre kiosker. Her kan du lese mer om vår gode samarbeidspartner.

Coop
Kom inn som samarbeidspartner i 2018 og er klubbens generalpartner sammen med DNB. Nylig tredoblet også Coop sentralt støtten til Toppserien. Det kan du tenke på når du handler i en Coop-butikk eller på Obs byggevarehandel.

Nettside.

DNB
DNB har vært banken «vår» i 8 år og har de siste årene trappet opp bidragene spesielt rundt kvinne- og jentefotballen. Skal du ta opp lån, selge boligen din eller har du spørsmål rundt din økonomi – ta kontakt med din lokale DNB filial.

Du kan også kontakte: lasse.hansen@dnb.no

Dinamo
Vår gode byråpartner har sine fagområder innenfor PR, Reklame, Design og digital markedsføring.  Vi kan anbefale Dinamo på vårt varmeste og du kan ta kontakt med tor.hegge@dinamo.no hvis din bedrift trenger hjelp av noen kloke hoder. 

Ensjø Torg

Et lite spark fra Intility Arena ligger Ensjø Torg. Her bygges det nå flere nye boliger. Det tidligere industriområdet på Ensjø forvandles nå til et området fullt av liv og mennesker, der flere kulturtilbud er under planlegging og nye skoler kommer på plass. Kort gåavstand til Oslo Sentrum, Grünerløkka og Tøyen.  Sjekk ut de ulike prosjektene her!

Escape Travel
Vår gode turoperatør er inne i tøffe tider om dagen, men tilbyr unike reiser rundt om ulike destinasjoner i Norge som fjellturer i Jotunheimen eller fotturer på Svalbard. Sjekk ut de ulike tilbudene her. Husk også på Escape Travel når du skal bestille din neste sportsreise.

Fitness Xpress 

Holder til i strøkne og innbydende lokaler på Intility Arena. Grunnet Covid-19 situasjonen må de foreløpig holde stengt, men kan forhåpentligvis åpne snart. Da kan du benytte deg av dette tilbudet. 

HMK
HMK busser oss trygt rundt i landet og som mange andre i bransjen har de opplevd tøffe tider.  Trenger du eller din bedrift buss til din reise – få 10% i rabatt og ta kontakt på anders@hmk.no eller Rebecca@hmk.no.

Intility
Intility er et norsk teknologiselskap med hovedkontor i Oslo og tilbyr en komplett IT-plattformtjeneste til en fast pris. En sikker og velfungerende plattform er en forutsetning for selskaper som vil utnytte IT til å øke egen produktivitet og konkurransekraft. For mer informasjon, kontakt salg@intility.no

Konsis
Vår gode leverandør av trykk og grafiske tjenester holder til på Økern. Konsis har et bredt utvalg, så trenger du trykksaker eller profileringsmateriell – ta kontakt med eivind@konsis.no

Modulvegger

Modulvegger er en ledende aktør innenfor systeminnredninger i Norge og har alt ifra glassvegger og skillevegger til himlinger. Les mer på deres hjemmesider her. 

Møller Bil Etterstad
Den herlige gjengen nede i Grenseveien 67 selger både bruktbiler og nye biler. Sjekk ut sommerkampanjene deres her! De har også tilbud på dekkhotell, bilpolering og bilvask – det kan du lese mer om her, eller stikk innom lokalene deres i Grenseveien.

Nordstrand Kiropraktorklinikk
På Nordstrand får du topp behandling for eventuelle muskel og skjelettplager. Klinikken innehar det nyeste innenfor digitalt røntgenutstyr med mulighet for full kroppsanalyse. Dette øker sikkerheten hos deg som pasient og gir nyttig informasjon i forhold til å utøve spesifikk, årsaksrelatert behandling. Ta kontakt på post@nordstrandkiropraktorklinikk.no

OBOS
OBOS har som strategisk mål å utvikle byer og steder og å utøve samfunnsansvar.  De er også en stor og viktig samarbeidspartner for hele kvinnefotballen og vi er stolte av å ha OBOS i ryggen!

Du får mange fordeler ved å være OBOS-medlem og det kan du bli her!

Ooni Pizzaovner

Ooni har satt verden i fyr og flamme ved å gjøre det mulig for vanlige folk å lage fantastisk pizza hjemme. De skapte en ny kategori mobile pizzaovner og har startet en pizzabølge.

For å lage en pizza som på restaurant trenger du ekstrem varme, flamme, stein og fart. Kort sagt trenger du en Ooni pizzaovn.

Pizzabakeren Ensjø

I sine lokaler på Ensjø leverer Pizzabakeren rykende ferske pizzaer til våre hjemmekamper. De har også et eget tilbud for lag og medlemmer i Vålerenga Fotball, hvor du betaler 159,- pr. pizza dersom du bestiller 3 eller flere. Du kan bestille via nett eller ringe 979 43 000.

Ramirent

Er en av Norges største utleiere av maskiner og utstyr, med alt i fra lifter og anleggsmaskiner til stillas. De har blant annet satt opp to TV-tårn på Vallefeltet. Ramirent har også et stort fokus på å styrke kvinners posisjon i selskapet og er en god samarbeidspartner. Kontakt brede.hagen@ramirent.no for henvendelser.

Sixt

Bilutleieaktøren ligger nærmest vegg-i-vegg med stadion og er en av våre nyeste samarbeidspartnere. Så hvis du ønsker du å låne deg bil foran Norgesferien, kan du nå få 15% hos Sixt! Les mer om hvordan du bestiller her.

Smartfish Nutrition

Leverer god og innholdsrik restutisjonsdrikk til våre A-lagsspillere. Nå har de også et tilbud til alle medlemmer og supportere som ønsker å få i seg riktig ernæring etter en hard treningsøkt. Ønsker du å bestille? Send en mail til brede@smartfish.no eller klikk deg inn her, opprett bruker og benytt rabattkoden «bohem».

Spikern Bygg
Spiker’n er tømrerfirma som holder til på Vålerenga i Oslo og tar på seg store og små oppdrag. Alt fra tilbygg, nybygg og rehabilitering. Ta kontakt på jimmy.munkvold@spikernbygg.no

Sterk Legevakt Øst / Sterk Helse
Den nyetablerte legevakten tok samfunnsansvar og gjorde om sine lokaler til beberpoliklinikk for Oslo kommune. De har nå flyttet sin behandling av muskel og skjelett i sine lokaler på Løren. Der tilbyr de 20% på førstegangskonsultasjon hos muskel og skjelettbehandler. Dette gjelder hvis du kan vise frem ditt medlemskap/sesongkort i klubben.

Se tilbud til Vålerenga medlemmer her. Eller ta kontakt med Kjetil Larsen på kjetil@sterkhelse.no

Sabona
Sabona er en bistandsorganisasjon som jobber på grasrota for en bedre fremtid for menneskene i Zimbabwe. De pryder fronten på draktene på damelaget og vi er utrolig stolte av jobben Sabona gjør. Her kan du donere et støttebeløp for å bedre barn og unges vilkår i Zimbawe.

Sportfoto

Tar helt ypperlige kamp- og treingsbilder, og er vår foretrukne fotograf. Se de ulike bildene her.

Adidas
Adidas er hele Vålerengas utstyrsleverandør og har alt fra fotballbekledning til fritidstøy og sko. Du kan handle Adidas x Vålerenga tøy hos Intersport og hos Vålerenga Sjappa

Vålerenga Sjappa

I Sjappa på stadion finner du alt du trenger av supportereffekter og klubbtøy. Åpningstider variere noe – sjekk facebook-side her!

Spørsmål? Send en mail til post@sjappa.net.

Vårt Oslo
Lokalavisa med hjerte for byen har nylig oppretta en abonnementsordning og det kan du* tegne ved å sende en mail til abonnement@vartoslo.no .

*VIF-medlem legger ved deres medlemsnr. for å få rabattkode.

Øst

Den ypperlige stadionpuben åpnet endelig igjen for noen uker siden og tilbyr mat og drikke til både store og små. De opplever stor trafikk om dagen, så skal du ha et bord bør du sende en reservasjon til jeanette0302@hotmail.com.

Ønsker du å bli samarbeidspartner? Ta kontakt med markedsansvarlig Jens August Dalsegg på jens@vif.no eller 91676845.