I en kamphverdag med strenge rutiner hjalp City Security oss med sikkerheten i 2020 og vil fortsette sitt engasjement i 2021.

Vekterselskapet gikk inn som en samarbeidspartner for et drøyt år siden og har hatt flere vekteroppdrag siden den gang.

Under kamper i Champions League er klubbene ilagt en streng UEFA-protokoll, med klare begrensinger om hvem som kan være i de ulike sonene.

– Vi har hatt veldig god erfaring med vekterne fra City Security. De har tatt sine oppgaver både med alvor og godt humør, og er generelt veldig lette å forholde seg til, forklarer markedsansvarlig Jens August Dalsegg.

Daglig leder Anders Ek i City Security setter pris på tilbakemeldingene.

– Vektertjenester på arrangement er en av mange tjenester vi tilbyr og vi synes det selvsagt det er hyggelig med gode tilbakemeldinger. Hyggelig er det også å være en del av klubbens samarbeidspartnere, så det ønsker vi å fortsette med.

Nytt av året er også at City Security kan skreddersy gode priser og tilbud for klubbens medlemmer og supportere.

Partnertilbud

Som flere andre samarbeidspartnere har også City Security tilbud til medlemmer, samarbeidspartnere og supportere, hvorav en sum kan gå øremerket til en valgfri lagkassa du måtte ønske å støtte.

City Security lever flere tjenester:

• Stasjonært vakthold
• Mobilt vakthold og utrykning
• Kamera, alarm, fysisk sikring
• Doorman
• Arrangementssikring
• Vaktmestertjenester m/mer.

Les mer om City Security her!

Med bakgrunn i dette brede spekteret av tjenester skreddersyr City Security sin kickback-modell etter å ha sett på omfanget av behovet.

Kontakt Anders Ellefsen for en hyggelig prat på: ellefesen@citysecurity.no