Oppkjøringen nærmer seg slutten og seriestart er drøye to uker unna for rekruttlaget. Dagens treningskamp mot Lyn ble en god test, laget viser at de er i rute og at de tar steg og blir bedre kamp for kamp.

Troppen og trenertaben har brukt tiden godt. Inn i 2022-sesongen var det mye nytt som skulle på plass, med ny trenerstab og mange nye ansikter i spillertroppen. At ting nå begynner å sitte er til stor glede. Hovedtrener Simon Hansen var fornøyd med dagens gjennomkjøring.

  • Det er mye som gledet meg og som vi kan ta med oss fra dagens kamp. Først og fremst er vi veldig solide defensivt. Vi er lojale mot planen, og presser med høy intensitet. Jeg er også veldig fornøyd med at vi er tålmodige, selv om vi går til pause uten å få uttelling for overtaket vi hadde i første omgang. At vi holder trykket gjennom 2. omgang, og til slutt får scoringene, det er bra.

Flere nye spillere fikk vise seg frem på Intility for første gang i dag, deriblant Silje Aulie. Silje kom fra Skeid til VIF for få uker siden, og brukte anledningen til å tegne seg på scoringslisten for første gang i kongeblå drakt. Johanne Haug scorer mål nummer to med et skikkelig soloraid, og 2-0 seieren er et faktum. Et skår i gleden at Jenny Slåtta måtte ut med skade, vi krysser fingre for at det ikke er alvorlig.

Hovedtrener Simon Hansen ser frem til seriestarten:

  • Her har vi en ung og sulten gjeng, som trener godt og utvikler seg for hver uke som går. Vi gleder oss nå til å spille tellende kamper.

Første seriekamp for VIF Damer rekrutt i 2. divisjon spilles på Intility tirsdag 19. april kl. 20.00, der mostander er Fredrikstad.

Dagens VIF-start11`er: Tyra Stenseth, Jenny Slåtta, Christine Korsdalen, Pernille Velten – Simonsen, Tuva Fredriksen, Kaisa Haga, Ronja Arnesen, Johanne Haug, Madelene Dahlstrøm, Sile Aulie. Øvrig tropp: Emma Madsen, Anniken Hagerud, Nora Grebstad, Eila Thorvaldsen, Monica Broberg

Lyns start11`er: Sandra Rød Ask, Alexandra Strømme, Inger Johanne Sæther, Frida Brusgaard, Selma Olderheim, Stella Nafstad, Linnea Reitan Bøgseth, Leonie Hesla Riis, Mia Theting, Sade English, Emilie Blikken Øvrig tropp: Emily Anvik, Ida Veseth Habbestad, Ingeborg Stenvold, Emilie Sofie Ludvigsen

Følg VIF Damer rekrutt på Instagram: @vifrekrutt og Facebook: Vålerenga Fotball Rekrutt og Talent

Denne saken handler omREKRUTT,