De regjerende Norgesmesterne fra Vålerenga reiser onsdag til Grimstad for å møte Amazon i cupens andre runde.

Amazon Grimstad ligger nest sist i 1. divisjon med ti poeng på 12 kamper, men samtlige poeng er tatt hjemme på Levermyr stadion som de deler med eliteserieklubben Jerv. Det er også her onsdagens cupkamp spilles klokka 18.00.

Amazon Grimstad løsrev seg fra Jerv i 1999, og på egne ben rykket de opp til Toppserien i 2005. Der spilte de frem til nedrykket i 2015 med en sjuendeplass som beste plassering.

I cupen kan sørlendingene vise til en semifinale i 2012-sesongen der Stabæk ble for sterke. I fjor røyk de ut for Klepp i tredje runde. Da var Steinar Pedersen hovedtrener – en rolle han hadde frem til han ble Nils Lexerøds assistenttrener i Vålerenga i januar i år.

Kampen vises på NRK nett-TV her.

https://tv.nrk.no/serie/fotball-nm-kvinner/202206/MSPO32404122

 

 

 

Denne saken handler omA-LAGET,