Vålerengas rekruttlag er klare for kvartfinale i Dana Cups J18-19 klasse.

Gruppespillet endte med 4-0 seier over Vidar FK, 5-1 seier over Vizioni fra Kosovo, 2-1 tap mot Grand Bodø og 1-0 seier over Intercups Mexico.

Nå er det tid for sluttspill, og hovedtrener Simon Hansen ser frem til møte med tyske Baccum SC:

– Vi har gått inn i Dana cup med tre viktige punkter; ha det gøy, vinne og holde oss skadefrie. Det har stilt krav til at vi har måttet omstille mentalt fra det gøyale utenomsportslige til det gøyale, men mer seriøse sportslige. I tillegg har hele troppen vært i aksjon i gruppespillet. Vi vant tre av fire og kom på andreplass bak Grand Bodø. Dette gjør at vi i dag møter tyske Baccum SC i kvartfinalen. Det gleder vi oss stort til! Vi ønsker som vanlig å dominere kampen og satser på at gode prestasjoner tar oss til semi.– Vi vil også legge til at det er veldig gledelig å ha med tre hospitanter fra Vind, som sammen med 17 andre jenter og støtteapparat utgjør en gjeng som har det fint og presterer sammen på tur, forteller Hansen.

Denne saken handler omBARN OG UNGDOM, REKRUTT, TALENT,