Eline Torneus er ansatt som ny leder for utviklingsavdelingen for jenter.

Torneus kommer fra rollen som utviklingssjef i Røa. Bak seg har hun en aktiv toppfotball karriere for Røa og Fløya, hun har også vært hovedtrener for Skjervøys herrelag i 3. divisjon.

Nå gleder hun seg til å ta fatt på klubbhverdagen i Vålerenga.

– Det er flere ting jeg gleder meg til, Vålerenga er en tradisjonsrik klubb med mye historie og ikke minst en klubb som har store og kule ambisjoner for fremtiden. En av de ambisjonene er å utvikle fremtidige toppspillere, som skal kunne være med å prege viktige og store kamper. Som serie og NM i Norge. Men ikke minst utvikle spillere som kan prege kampbildet på en internasjonal arena gjennom landslag og CL spill.

– Det potensialet VIF har for å bli en virkelig toppklubb, er enormt. Så det å ta fatt på klubbutviklingen utforme og videreutvikle strategier for fremtiden, er også noe jeg ser frem til.

– I tillegg har jeg fått muligheten til å møte en del av de jeg skal jobbe sammen med, og ser på det med stor glede.

– Mine personlige ambisjoner er bidra til utvikling. For min egen del ønsker jeg å utvikle meg som menneske og leder, som klubben forhåpentligvis kan dra nytte av. For klubbens del så er ambisjonene å utvikle kompetente spillere, trenere og ledere som kan være med å bidra til at vi preger en kamparena på internasjonalt nivå.

– Som jeg nevnte i innledningen så har denne klubben et enormt potensiale til å prege både norsk og internasjonal fotball, og det har jeg veldig lyst til å være med på!

Klubbdirektør Harriet Rudd er godt fornøyd med ansettelsen:

– Vi er veldig fornøyde med ansettelsen av Eline, en svært kompetent leder som har solid erfaring fra toppnivå både på herre og kvinnesiden.

– Klubbens mål er å gi gutter og jenter like muligheter til å følge drømmen om å bli profesjonelle spillere, nasjonalt og internasjonalt. Jeg har stor tro på at Eline, med sitt sterke driv, kommer til å videreutvikle jentesatsingen i Vålerenga og bidra til at spiller og trener får muligheter til å utvikle seg faglig, forteller Rudd.

Eline er på plass ved nyttår, frem til da vil Tove Tuntland være fungerende leder for avdelingen.

 

Denne saken handler omBARN OG UNGDOM, REKRUTT, TALENT,