Vålerenga ble i september kåret til årets kamparrangør i Toppserien, noe som ikke hadde vært mulig uten våre fantastiske frivillige som stiller opp.

Klubben ønsker å rette en stor takk til:

Aina Myrkaskog, Anne Myromslien, Bente Bukholm, Espen Bukholm, Frank Lien, Fred Marchesi, Heidi Øverland, Hilde Opland, John Holter, John Katambayi, Kai Kristiansen, Kåre Thorkildsen, Lars Øverland, Line Myromslien, Martin Johansen, Olav Svendsrud, Olav Tveiten, Per Amundsen, Pål Sæthre, Ronny Halvorsen, Terje Risa, Thorleif Stene og Tor Kristiansen.

Takk for at dere hjelper oss med alt fra sikkerhet, billetter og kiosk, til rigging før og etter kamp. Takk for at dere er strålende tribune, sluse -og mediaverter som tar imot alle salgs folk med et smil, og representerer Vålerenga på en herlig måte!

Oslo, Norway, October 23rd 2022: Valerenga receive the «Matchday host of the year» award for this season before the playoff game in Toppserien between Valerenga and Stabaek at Intility Arena in Oslo, Norway (Ane Frosaker/SPP)

 

 

Har du lyst å bli med som frivillig hos årets arrangør i Toppserien? Send en e-post hvor du forteller litt om deg selv til frank.ove.hansen@vif.no.

 

 

Les også

Denne saken handler omA-LAGET,