Vålerenga Fotballs Sterk Helse AS søker fysioterapeut til A-lag kvinner

Vålerenga Fotball har et A-laget som kjemper om edelt metall i Toppserien og 120 barne- og ungdomslag. Vi har over 1400 medlemmer og et bredt spekter av mennesker vi er stolte av å ha i klubben vår. Vi er ikke redde for å sette oss store ambisjoner og vi ønsker ikke bare å bli best i Norge, men har planer om å hevde oss ute på kontinentet. Vålerenga Fotball samarbeider med Sterk Helse rundt medisinsk oppfølging av A-lagsspillerne våre.

STERK Helse AS er en moderne klinikk som ligger på Hasle i Oslo, 3,5 km fra Oslo sentrum. Her finner du fastleger, privatleger, kiropraktorer og fysioterapeuter. Vi er overbevist om at fysisk aktivitet er en betydelig faktor for å hjelpe folk videre med ulike diagnoser og ikke minst muskel og skjelettproblematikk. I tillegg har vi vi eget laboratorium, hvor vi utfører det meste av tester, blodprøver mm. STERK har i nærheten av klinikken 2 store kommersielle treningssentre hvor vi tilbyr medlemskap og personlig trening.

Vålerenga Fotball og Sterk søker nå etter en erfaren fysioterapeut.

Hva er de viktigste oppgavene dine

Som fysioterapeut for A-laget fyller du tre hovedoppgaver; du er vår medisinske første linje, du er teamets medisinske spisskompetanse og du er en viktig rådgiver for spillere og trenere. Du evaluerer og behandler skader, henviser videre ved behov og koordinerer den medisinske oppfølgingen av spillere. Sammen med den fysiske treneren tar du hovedansvar for at trener- og støtteapparatet har nødvendig fysisk og medisinsk kompetanse på skadeforebygging, rehabilitering og tilbakeføring til kampaktivitet. Du klarerer utøvere for trening og kamp og gir både spillere og trenere råd om hvordan spillere kan være mest mulig tilgjengelig gjennom sesongen.

Hvem ser vi etter

  • Du har erfaring fra toppidrett, aller helst har du jobbet med fotballspillere og fotballag på toppnivå
  • Har du i tillegg kunnskap og erfaring med idrettsernæring stiller du sterkt.
  • Du er opptatt av å ha skape trygge relasjoner med utøverne og legger til rette for åpne og ærlige dialoger
  • Du er ambisiøs og vil at din rolle skal bidra til pokaler og spillerutvikling
  • Du er faglig nysgjerrig og er ikke redd for å teste nye ting
  • Du tar gjerne ledelse på ditt felt og er komfortabel med ansvaret som følger med
  • Du er en medspiller som «spiller for flere enn deg sjæl»
  • Du er fleksibel og innforstått med at det blir en del jobb i helg og noen ettermiddager.

Vi oppfordrer alle kjønn til å søke. Lønn/vederlag etter avtale.

Høres dette spennende ut? CV og søknad kan sendes til;

Kjetil Larsen,

kjetil@sterkhelse.no

Les også

Denne saken handler omA-LAGET,